HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

SMA Magyarország! Kik állnak az antiszemitizmussal való zsarolás mögött?

2010.10.27. 17:21 de Karatna

 

EZ LENNE A MAGYARSÁG "ANTISZEMITIZMUSA"?

 

A XIII. században, a középkori Európában, Árpád-házi IV. Béla , Babenbergi Frigyes osztrák herceg 1244. évi ausztriai privilégiumának magyar adaptációjaként, elsőként bocsátotta ki 1251-ben a Magyarországra korábban behívott, majd megtelepedett zsidóknak szóló szabadságlevelét. Ez szabályozta jogviszonyukat, szabad vallásgyakorlatukat, pap és bíróválasztási jogukat, zsinagógatartási jussukat, társadalmi helyzetüket. Ezen privilégiumok, alapján és ennek jogbiztonsága mellett alakulhatott ki a kor egyik legnagyobb zsidó közössége az ország fővárosában, a középkori Budavárban. Itt épült fel a középkori Európa Regensburg utáni második legnagyobb zsinagógája.

Pesten található a világ legszebb és legnagyobb neológ zsinagógája. Itt működik a világ egyetlen, egyben világhírű neológ Rabbiképző egyeteme, a Országos Rabbiképző - Zsidó Egyetem. Közép-Európában itt van a legnagyobb izraeli tőkebefektetés, ingatlan tulajdonlás. Működnek a Jesivák, az ortodoxia. Kiválóan működik a zsidóság kulturális és szociális intézményrendszere. Sorra újítják fel a korábban romos zsinagógákat. A zsidóság reneszánszát éli. Nemzetközi ZSIDÓ fesztiválokat tartanak. A Spinoza zsidó kulturális és gasztronómiai étteremben csak foglalással lehet asztalt kapni.
Magyarországon nincs antiszemitizmus! Ja! Hogy van zsidózás! Az elmúlt kétezer év alatt mikor nem volt?
Tomás de Torquemada is halachikus értelemben zsidó volt mégis zsidózott!
Marx teljesen zsidó volt, mégis megírta a "Judenfrage" zsidókérdés című tanulmányát. Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij, minden idők legtöbb nyelvére lefordított és legolvasottabb orosz írója szintén zsidózott a "Jevrejszkaja Vaprosz" (fonetikusan) zsidókérdés című írásában. De zsidózott Luther is a "Von den Juden und ihren Lügen", Zsidók és hazugságaik,1543-ban megjelent munkájában és Fredrich Hörderlin is Wagnerről nem is beszélve, de nem sorolom mert hetekig írhatnám a neveket!

Mit mondtak híres emberek a zsidókról ?

2000 ÉV ANTISZEMITIZMUSA

Bizony zsidóztak, de ez a "zsidózás" inkább volt valamiféle "Judeokriticizmus", mintsem antiszemitizmus!
A vészkorszak borzalmai mindig testidegen volt és maradt a magyar kultúrában. Bizonyíthatóan ez a német megszállás alatti nyilas rémuralom, magyarországi, magyarosított nevű nácibarát, sváb gyökerű tisztikarának bűntette volt. Olyan bűncselekmény, amelyért az egész magyarságnak fizetni kellett.
A zsidóság magyar nemzethez lojális része, és a diaspóra magyarérzületű zsidósága a nemzetközi magyar lobbi egyik zászlóshajója. A magyar zsidóság a hazai társadalmi fejlődésnek mindig értékes tagja de egyben motorja is volt, és remélhetően a jövőben is az marad. A magyar történelemben, a hétköznapok történéseiben, a történelem hétköznapjaiban mindig voltak idegen szívű magyarok és magyar szívű idegenek.
KIK EZEK AZ IDEGENSZÍVŰ HONFITÁRSAINK?
Legyen az bármilyen szervezet, csoportosulás, formáció, sajtó, ect, ect, Magyarországon, ha abban NEM a Bauer, Anrassew, Mihancsik típusú emberek, a Galamus kiscsoportosok, Becker, Bánó, Mészáros, Aczél, Heller, Konrád, Vásárhelyi, Várkonyi félék szellemi és morfológiai közösségének egyedei vannak döntési és képviseleti pozícióban, és nem ők a hangadók, akkor, az ilyen szervezet hamar kap, enyhébb esetben antidemokratikus, más esetekben viszont: náci, kirekesztő, rasszista, fasiszta, intoleráns és szélsőséges minősítést. Tehát olyan helyek ahol a fenti típusokat nem találod vezető vagy meghatározó pozícióban, viszont sok magyar nemzeti jelképpel, szimbolikával találkozol, gyakran hangzik el a Magyar Himnusz, a Szózat, a Székely Himnusz, Wass Albert vers, Szabó Dezső idézet, akkor ez minden esetben kirekesztő, irredenta, soviniszta és náci gyanús dolog lesz, - az IDEGEBSZÍVŰ HONFITÁRSAINK - szerint!

 

 

IDEGEBSZÍVŰ HONFITÁRSAINK számára az idegen hangzású, vagy egykoron magyarosított nevek, a baloldali kötődés, a régi bolsevik családi hagyományok, a vészkorszakban való egykori hátrányos családi érintettség, a Kádár korszakban való bizalmas pozíciók, mind-mind csupa kiváló besorolást kapnak és a demokratikus érzékenység, a liberális tolerancia, az európaiság és haladás valamint humanizmus legfőbb ismérvei lesznek.

De konkrétan kik ezek?

Magyarországon csupán a "galut" (száműzetés, szétszóratottság) rózsadombi luxus kényelmében élő konjunktúra zsidók rettegnek, akik arra gondolnak, hogy mi lenne velük, ha szavukon fogná valaki és valóban meg kellene venni az "aliához" (Erec Jiszrael földjére való visszatéréshez) szóló repülőjegyet, és nem lehetne tovább a nagy seftelések leplezésére az állítólagos "kirekesztésre" hivatkozva, meg teátrális műfelháborodások közben a vészkorszak mögé bújni és örökösen 1944-re hivatkozni! Mi lenne, ha kiesnének a bulvár médiák kávészagú süketeléséből? Kiesnének végre a megmondó emberek pozíciójából? Állas nélkül maradnának, mert senki nem tartana igényt emészthetetlen "esztétikájukra" annak tudományossággal leöntött magyarázataira. Semmi olyanra, amelyből oly könnyedén eddig meg lehetett élni, de mindig idegenül hatott, mert soha nem volt igazán magyar! A sokat szenvedett és megalázott magyar nép a bolsevik hagyományokból táplálkozó konjunktúra és kivagyi divat zsidók nemzetellenessége, a hazaárulása, a devianciák támogatása, a nemzet rombolás, és az arrogancia, az idegenszívűség miatt vált ezen szűk, de annál hangosabb zsidó réteg jogos kritikusává!

Minden híresztelés ellenére Magyarországon zsidóként is lehet becsületesen, magyar szívvel és elkötelezettséggel, hűséggel Istent és a nemzetet egyidejűleg szolgálni. Igaz ez nem fizet olyan jól, erre nem vevő a bulvár! A liberális konjunktúra, undok zsidóság, amelyet bizonyos párttömörülés fémjelezett, se a nemzetet, se az Örökkévalót nem szolgálta és szolgálja, ezért megmérettetett és könnyűnek találtatott. Politikusaik a gyehenna tüzébe és a felejtés bugyrába valók!

HOVA MÉLYEDNEK és KAPASZKODNAK EZEN UNDOK-ZSIDÓK GYÖKEREI?


 

Abba a korba és eseménybe mélyednek, amikor kilencvenegy évvel ezelőtt 1919. március 21-én a saját hitét és kultúráját megtagadó vérszomjas bosszúvágyó emberi horda az őt befogadó magyar nép ellen szövetkezett. Belegázolt a nemzet lelkébe és elhintette az antiszemitizmus mákonyát.
J e s á j a h u / Ézsaiás próféta a zsidósághoz címzett intő szavai több évezred távolságából kiáltottak a XX. század zsidósága felé: "rombolóid és pusztítóid közüled származnak"!
Kun (Kohn) Béla, Pogány (Schwartz) József, Szamuely (Samuel) Tibor, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás, Lukács (Löwinger) György, Ágoston (Augenstein) Péter stb. 1919 márciusában a vörös bolsevikok, a bőrkabátos komisszár dédapák, a mai magyarországi közélet egykori szellemi és biológiai felmenői és rokonai elindultak szétrúgni és legázolni mindent, ami magyar volt és nemzeti.

 

A Tanácsköztársaságnak nevezett proli diktatúra bőrkabátos keretlegényei nem csupán a magyar nemzet fiait, a magyar parasztokat terrorizálták, hanem a magyar nemzett részévé vált, de ugyanakkor a hitéhez és kultúrájához ragaszkodó hithű zsidóságot is megfélemlítették, és ott pusztították ahol csak lehetett.


Nos a "mi" folyton folyvást "antiszemitázó" rikoltozó undok-zsidóinknak ezek a történelmi és családi gyökerei.

Egyszerűen és röviden LEHETETLEN ŐKET SZERETNI!
Próbáljanak először megváltozni, ha csak a látszat kedvéért is, de a békesség miatt feltétlenül.

 

Ne rohangáljanak a különféle chartáikkal a VII. kerülettől a Lipóciának nevezett Újlipótvároson át egészen a jeruzsálemi Wiesenthal Központig és a nyugati sajtós kapcsolataikhoz, mindenféle hisztérikus szövegekkel, a belvárosi kávéházakban kiötlött rémtörténetekkel és egyéb baromságokkal! A jelen pillanatban az lenne a legjobb, ha hallgatnának és önvizsgálatot tartanának, mert az soha nem árt!

Karatnai Bodó Attila

 

Szólj hozzá!

Címkék: nemzet magyarság bolsevik bodó karatna dekaratna rásá mesümed

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr632403289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.