HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

2014-es október 23-bejegyzésem, amely a tegnapi Orbán Viktor beszédében köszönt vissza.

2016.10.24. 20:42 de Karatna

Úgy látszik, hogy nem tudatosodott az euró-atlanti imperialisták fejében 1956 üzenete.
A magyar nép maga fölött nem csupán a kommunista szovjet-orosz rendszert utasította el, hanem elutasított minden SZOVJET TÍPUSÚ TRANSZNACIONÁLIS HEGEMÓNIÁT !
Ez vonatkozik az euró-atlanti imperialisták fokozatosan "szovjetizálódó", centralizálódó európai rendszerére is.
Elég volt az egykori moszkovita judeo-bolsevik politikai tényezők diktatúrát álcázó "demokratikus centralizmusnak" nevezett aljas szélhámosságából.
Elég volt abból az aljas "demokratikus centralizmusból", amelyet most "Európai liberális demokráciának" kereszteltek át.

Az 1956-os forradalom és szabadságharc a magyarság önrendelkezéséről szólt és szól a 21. században is!
—Magyarország a magyaroké legyen!
—Magyarország sorsáról csak a magyar milliók dönthessenek!
(ahogy döntöttek most, három választáson keresztül)
—Friss vért a közéletbe!
—Gazdasági és társadalmi megújhodást!

A MAGYARSÁG KAPCSOLATRENDSZERÉBEN ELSŐDLEGESEN AZT FOGJA NÉZNI, HOGY A MAGYAR NÉP SZÁMÁRA MI ELŐNYÖS ÉS MI MUTAT A JÖVŐBE!

Izrael demokratikus zsidó nemzetállamban, egykoron BEN GURION a zsidó állam első kormányfője kimondta, beleordította a világ fülébe, hogy " Minket zsidókat nem érdekel, hogy mit gondolnak a gojok a zsidókról. Minket zsidókat az érdekel, amit zsidóság gondol és tesz".

Mi magyarok is ugyanezt mondjuk és ordítjuk bele a világ és az euró-atlanti imperialisták fülébe: Minket magyarokat nem érdekel, hogy a transznacionális imperialisták mit gondolnak a magyarokról. Minket az érdekel, amit a magyarság gondol és tesz!

Ha a világ ezt a zsidóságnál tudomásul vette, akkor különösen 1956 történelmi üzenetének okán a magyarságnál is tudomásul kell vegye,

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr10011835811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása