HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

MAGYARORSZÁG MEGSZÁLLÁSA. KÍSÉRLET A MAGYAR NEMZETI ERŐK FELMORZSOLÁSÁRA.

2016.12.13. 00:59 de Karatna

2015. május 20.

Központi transznacionális akarat végeredménye, amelynek célja Európa társadalmainak destabilizálsa.
A NEVE: 21. századi fegyverek nélkül megvívandó demográfiai-biológiai háború az európai nemzetállamok őshonos etnikumai ellen!
AKI EZT NEM LÁTJA AZ NEM CSUPÁN VAK, DE HÜLYE IS!

Az imperializmus álnok módon a "humanizmus" maskarájába öltözött,de álcája alól kilógnak körmei és patái és már messziről megérezni a bűzét is!

BILIÁRD POLITIKA, ( nem direkt lökjük a golyót, hanem egy másik meglökése által hozzuk mozgásba az egészet) avagy az USA levantei gyökerű intellektuális állami terrorizmusa,amellyel elindította a népvándorlást Európa felé, hogy az ilyen módon generált társadalmi destabizálásból ismét hasznot húzzon.

MI VAN   MÉG A HÁTTÉRBEN?

Az európai diaszpóra liberális zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az autochton népesség érdekeiről szól. Ez a "menekült"népesség a politikai hatalomra törő liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság hadoszlopa, szavazóbázisa, etnikai eredetközösségének eredményes etnocentrikus érdekérvényesítéséhez.

Minden etnikum,így a magyar galutban élő zsidóság és holdudvara olyan gazdasági, politikai és szellemi környezetet próbál teremteni magának, amelyben minden részlet sajátos gondolkodásból ered, s ezért megfelel sajátos ízlésének is.  Ilyen környezetet viszont csak olyan országban hozhat létre, ahol Ő AZ ÚR (!)  Pontosan ezért a hatalom megszerzéshez szükségeltetnek az idegen etnikumú és letelepítésre szánt  tömegek.

Ez a "humánus maskarába öltöztetett, fogadjuk be a rászorulókat "című idegen etnikumok befogadását célzó törekvés lehetővé teszi, hogy  a befogadottak, mint majdani hálás szavazóbázis a politikai hatalomra törő diaszpórabeli zsidóságot a politikai választások során környezetéből kiemelje és az őshonos etnikum fölé rendelje.  Miáltal megvalósulhat az őshonos lakosság felett  a teljes politikai és gazdasági hatalmgyakorlás  Olyan korlátlan hatalomgyakorlás, amelyet a második világháború után csupán a szovjet megszálló páncéloshadosztályok által voltak képesek megkaparintani. (Lásd Rákosi/Rosenfeld és társai.)

Ahogy a neves cionista társadalomtudós mondta, Ze'ev Jabotinsky, זאב ז'בוטינסקי; born Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky (HELYESEN EJTVE: Zsabotinszkíj) " az etnosz maga a vélemény és a szándék.

Miközben a fentebb leírt módon, a galut, a diaszpórabeli zsidóság társadalmi környezetének mindenféle eszközzel való multi-etnicitását, multikulturalitását, követeli. Hozzá pedig szegregáció mentességet, toleranciát, humanizmust és  megértést.

Közben saját zsidó nemzetállamában egyre inkább nő a zsidó etnocentrikus ultranacionalizmus, más etnikumokkal szembeni szegregáció.

The new Israeli Justice minister justified the burning alive of a Palestinian teenager and called for the slaughter of Palestinian mothers who give birth to “little snakes.” The new deputy defense minister, said: “(Palestinians) are beasts, they are not humans” and “a Jew always has a much higher soul than a gentile...” See: "Reassessing US Aid to Israel," by Allan Brownfeld http://cnif.us/1LdAFsP

 

Ez olyan alávaló,gyomorforgató, önkritikátlan viselkedés, hogy ennek kritikáját már semmilyen nyilvános fórum nem bírná elviselni.

Üdvös lenne, ha nem a magyar galut zsidósága formálna arról véleményt, hogy a magyar lakosság kivel akarjon és kivel nem akarjon együtt élni. Kit akarjon befogadni magához és kiket nem akarjon!
A magyar galut zsidóságának, akik zsinagógájukban, ―a világ legtermészetesebb dolgaként― ott tartják, az egyetlen zsidó haza, „zsidó otthon” „ , Bejtanu”, azaz  Erec Jiszráél zászlaját, valamint a liberális zsidóknak is különösen jól kellene tudniuk, hogy a zsidó nemzetállamban Erec Jiszráélben sem gondolkodnak másképpen az idegenekről, a nem zsidó bevándorlókról.  Ott sem kellenek! Ahogy az ottani zsidók, Izraelt, régi-új nemzetállamukat zsidó államként kívánják az idők végezetéig látni, úgy a magyarságnak is meg van az igénye ahhoz, hogy őseik magyar hazáját magyarként lássák.
Magyar nemzeti szellemmel, összetartozó magyar történelmi eredetközösséggel.Az ilyen esetekben nem érthető, hogy a magyar galutban élő magyarosított nevű,adott esetben kikeresztelkedett zsidóság miért vélekedik másképpen. Ilyenkor miért nem ahhoz a nemzeti akarathoz lojálisak, amely egykoron zsidó felmenőit befogadta, emancipálta?

DE KIK EZEK"menekültek"?

KICSODÁK,

MICSODÁK,

MIFÉLÉK?

Ide Magyarországra, szétszakított, megtaposott hazámba, szétdarabolt magyarságunk közé egyetlen egy idegen etnikumú, más etnikai eredetközösségbe tartozó személy ne tegye be a lábát letelepedés céljából!
NEM KELLENEK!
NEM AKARUNK VELÜK EGYÜTT ÉLNI!
SEMMI KÖZÜNK NINCS HOZZÁJUK!
NEM AKARJUK!

Csak olyanok jöjjenek, akik a magyar etnikum történelmi etnogenezisének folyamatában részt vettek és az ural-altáji-turáni ragozó nyelvet beszélő testvérkultúrához tartoznak.
Elég volt a hatalmi szóval erőszakkal magyarságra testált idegen etnikumokból, akiknek csupán egy hányada vált szívében és nemzeti szellemében magyarrá és csupán országlakó, hospes, parvenü, vagy éppen belső ellenség, magyargyűlölő!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4311796991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.