HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Háború a nemzetállamok és az őshonos etnikai eredetközösségek ellen.

2017.04.17. 20:59 de Karatna

2015. május 29-én.


A MIÉRTEK TÖRTÉNELMI ÁTTEKINTÉSE.
A Habsburgok által a 17. századtól a 20. századig hatalmas létszámban betelepített különféle idegen etnikumok oldották fel a magyar etnikum történelmi eredet és sorsközösségének ural--altáji-turáni etnogenezisű homogenítását és kohézióját. Azáltal, hogy különféle politikai manőverekkel, technikákkal, betelepítésekkel, bevándoroltatásokkal megbontották a nemzet történelmi őshonos etnikumának eredet és sorsközösségét, ezzel elhintették a bizalmatlanságot és békétlenséget, amely fokozatosan szétzüllesztette a magyar társadalmat.
A magyar nemzet megszűnt történelmi eredetközösség lenni.
A társadalmi szakadékhoz a nemzeti megosztottság és békétlenség útja vezet.
TEHÁT:
A népek feletti hatalomgyakorlás egyik módja, ha történelmi eredetközösségét, sorsközösségét, eredeti etno- szociokultúráját szétzilálják.
Ellenségeinknek ezért volt és van jelenleg is szüksége az idegen etnikumú bevándorlókra!
Egyik legkiemelkedőbb cionista társadalomtudós Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky, http://en.wikipedia.org/wiki/Ze%27ev_Jabotinsky mondotta:
" A TÁRSADALMI BÉKE ZÁLOGA, HA AZ ETNIKUM LEFEDI A NEMZETFOGALMÁT."
T E H Á T:
Minden olyan etnikum, amelynek eredettudata, történelemtudata, etno-szociokultúrája, —mint egykoron honosodott kisebbség— eltér a többségi államalapító etnikumétól, azzal semmiféle etnogenezisbeli közössége nem volt, az ilyen csak gyengíti a nemzeti kohéziót, csökkenti a társadalmon belüli bizalmi indexet. Különösen ez akkor válik kritikussá, ha a kisebbséget alkotó etnikumoknak egyébkén van saját nemzetállama. Lehet egyéneket kiemelni példaként, de az itt előadott megállapítást a történelem folyamatosan bizonyította és bizonyítja.
MI VAN MÉG A HÁTTÉRBEN?
Az európai diaszpóra liberális zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az autochton népesség érdekeiről szól. Ez a "menekült"népesség a politikai hatalomra törő liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság hadoszlopa, szavazóbázisa, etnikai eredetközösségének eredményes etnocentrikus érdekérvényesítéséhez.
Minden etnikum,így a magyar galutban ( számkivetettségben, nem a saját politikai állam területén) élő zsidóság és holdudvara olyan gazdasági, politikai és szellemi környezetet próbál teremteni magának, amelyben minden részlet sajátos gondolkodásból ered, s ezért megfelel sajátos ízlésének is. Ilyen környezetet viszont csak olyan országban hozhat létre, ahol Ő AZ ÚR (!) Pontosan ezért a hatalom megszerzéshez szükségeltetnek az idegen etnikumú és letelepítésre szánt tömegek.
Ez a "humánus maskarába öltöztetett, fogadjuk be a rászorulókat "című idegen etnikumok befogadását célzó törekvés lehetővé teszi, hogy a befogadottak, mint majdani hálás szavazóbázis a politikai hatalomra törő diaszpórabeli zsidóságot a politikai választások során környezetéből kiemelje és az őshonos etnikum fölé rendelje. Miáltal megvalósulhat az őshonos lakosság felett a teljes politikai és gazdasági hatalomgyakorlás Olyan korlátlan hatalomgyakorlás, amelyet a második világháború után csupán a szovjet megszálló páncélos hadosztályok által voltak képesek megkaparintani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9211796981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása