HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

MAGYARORSZÁG MEGSZÁLLÁSA. KÍSÉRLET A MAGYAR NEMZETI ERŐK FELMORZSOLÁSÁRA.

2016.12.13. 00:59 de Karatna

2015. május 20.

Központi transznacionális akarat végeredménye, amelynek célja Európa társadalmainak destabilizálsa.
A NEVE: 21. századi fegyverek nélkül megvívandó demográfiai-biológiai háború az európai nemzetállamok őshonos etnikumai ellen!
AKI EZT NEM LÁTJA AZ NEM CSUPÁN VAK, DE HÜLYE IS!

Az imperializmus álnok módon a "humanizmus" maskarájába öltözött,de álcája alól kilógnak körmei és patái és már messziről megérezni a bűzét is!

BILIÁRD POLITIKA, ( nem direkt lökjük a golyót, hanem egy másik meglökése által hozzuk mozgásba az egészet) avagy az USA levantei gyökerű intellektuális állami terrorizmusa,amellyel elindította a népvándorlást Európa felé, hogy az ilyen módon generált társadalmi destabizálásból ismét hasznot húzzon.

MI VAN   MÉG A HÁTTÉRBEN?

Az európai diaszpóra liberális zsidósága azért is szorgalmazza a bevándorlást, mivel közismert, hogy az egykori bevándorlók leszármazottjai, a liberális és baloldali szocialista mozgalmakat erősítik és ellenszenvvel, sőt ellenségesen fordulnak a konzervatív, vagy jobboldali, nacionalista, nemzeti politikai formációk felé. Minden olyan felé, amely az autochton népesség érdekeiről szól. Ez a "menekült"népesség a politikai hatalomra törő liberális, transznacionális, diaszpórabeli zsidóság hadoszlopa, szavazóbázisa, etnikai eredetközösségének eredményes etnocentrikus érdekérvényesítéséhez.

Minden etnikum,így a magyar galutban élő zsidóság és holdudvara olyan gazdasági, politikai és szellemi környezetet próbál teremteni magának, amelyben minden részlet sajátos gondolkodásból ered, s ezért megfelel sajátos ízlésének is.  Ilyen környezetet viszont csak olyan országban hozhat létre, ahol Ő AZ ÚR (!)  Pontosan ezért a hatalom megszerzéshez szükségeltetnek az idegen etnikumú és letelepítésre szánt  tömegek.

Ez a "humánus maskarába öltöztetett, fogadjuk be a rászorulókat "című idegen etnikumok befogadását célzó törekvés lehetővé teszi, hogy  a befogadottak, mint majdani hálás szavazóbázis a politikai hatalomra törő diaszpórabeli zsidóságot a politikai választások során környezetéből kiemelje és az őshonos etnikum fölé rendelje.  Miáltal megvalósulhat az őshonos lakosság felett  a teljes politikai és gazdasági hatalmgyakorlás  Olyan korlátlan hatalomgyakorlás, amelyet a második világháború után csupán a szovjet megszálló páncéloshadosztályok által voltak képesek megkaparintani. (Lásd Rákosi/Rosenfeld és társai.)

Ahogy a neves cionista társadalomtudós mondta, Ze'ev Jabotinsky, זאב ז'בוטינסקי; born Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky (HELYESEN EJTVE: Zsabotinszkíj) " az etnosz maga a vélemény és a szándék.

Miközben a fentebb leírt módon, a galut, a diaszpórabeli zsidóság társadalmi környezetének mindenféle eszközzel való multi-etnicitását, multikulturalitását, követeli. Hozzá pedig szegregáció mentességet, toleranciát, humanizmust és  megértést.

Közben saját zsidó nemzetállamában egyre inkább nő a zsidó etnocentrikus ultranacionalizmus, más etnikumokkal szembeni szegregáció.

The new Israeli Justice minister justified the burning alive of a Palestinian teenager and called for the slaughter of Palestinian mothers who give birth to “little snakes.” The new deputy defense minister, said: “(Palestinians) are beasts, they are not humans” and “a Jew always has a much higher soul than a gentile...” See: "Reassessing US Aid to Israel," by Allan Brownfeld http://cnif.us/1LdAFsP

 

Ez olyan alávaló,gyomorforgató, önkritikátlan viselkedés, hogy ennek kritikáját már semmilyen nyilvános fórum nem bírná elviselni.

Üdvös lenne, ha nem a magyar galut zsidósága formálna arról véleményt, hogy a magyar lakosság kivel akarjon és kivel nem akarjon együtt élni. Kit akarjon befogadni magához és kiket nem akarjon!
A magyar galut zsidóságának, akik zsinagógájukban, ―a világ legtermészetesebb dolgaként― ott tartják, az egyetlen zsidó haza, „zsidó otthon” „ , Bejtanu”, azaz  Erec Jiszráél zászlaját, valamint a liberális zsidóknak is különösen jól kellene tudniuk, hogy a zsidó nemzetállamban Erec Jiszráélben sem gondolkodnak másképpen az idegenekről, a nem zsidó bevándorlókról.  Ott sem kellenek! Ahogy az ottani zsidók, Izraelt, régi-új nemzetállamukat zsidó államként kívánják az idők végezetéig látni, úgy a magyarságnak is meg van az igénye ahhoz, hogy őseik magyar hazáját magyarként lássák.
Magyar nemzeti szellemmel, összetartozó magyar történelmi eredetközösséggel.Az ilyen esetekben nem érthető, hogy a magyar galutban élő magyarosított nevű,adott esetben kikeresztelkedett zsidóság miért vélekedik másképpen. Ilyenkor miért nem ahhoz a nemzeti akarathoz lojálisak, amely egykoron zsidó felmenőit befogadta, emancipálta?

DE KIK EZEK"menekültek"?

KICSODÁK,

MICSODÁK,

MIFÉLÉK?

Ide Magyarországra, szétszakított, megtaposott hazámba, szétdarabolt magyarságunk közé egyetlen egy idegen etnikumú, más etnikai eredetközösségbe tartozó személy ne tegye be a lábát letelepedés céljából!
NEM KELLENEK!
NEM AKARUNK VELÜK EGYÜTT ÉLNI!
SEMMI KÖZÜNK NINCS HOZZÁJUK!
NEM AKARJUK!

Csak olyanok jöjjenek, akik a magyar etnikum történelmi etnogenezisének folyamatában részt vettek és az ural-altáji-turáni ragozó nyelvet beszélő testvérkultúrához tartoznak.
Elég volt a hatalmi szóval erőszakkal magyarságra testált idegen etnikumokból, akiknek csupán egy hányada vált szívében és nemzeti szellemében magyarrá és csupán országlakó, hospes, parvenü, vagy éppen belső ellenség, magyargyűlölő!

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1611796991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jézus Isten 2024.01.09. 08:11:19

Adok egy kis fényt. Külön kell választani a bennem való hitet és a katolicizmusban való hitet. Keresztény aki bennem hisz és az én útmutatásomat követi. Az antikrisztust követi, aki tudatlanságból a zsidók bibliáját és papjaik prédikációját elfogadja. Minden zsidó kazár, de nem minden kazár zsidó vallású. A jelenleg használt bibliát az a nép írta, amelyiket a biblia szava magasztalja és amelyik nép a világháború után üldözte a keresztény vallást. A pápák, bíborosok, papok, kilencven százaléka közülük kerül ki. Jonatán rabbi feltette a kérdést hogy lehet-e valaki egyszerre magyar és zsidó? Azt válaszoltam neki hogy lehetetlen. A magyar azért küzd hogy igazat fogadják el igaznak, míg a zsidó azért küzd, hogy hazugságát fogadják el igaznak. Nos a jelenleg forgalomban lévő bibliát kazárok írták és ők tartják templomaikban a hazug prédikációkat. Prédikációik üresek, mivel nem mondják ki mely dolgok keserítik meg híveik életét. Egy magyar elfordul tőlük. A muszlim imámok legalább azt kimondják, hogy a zsidók keserítik meg életüket. Viszont azt már nem mondják ki az imámok, hogy ne csak a feltűnően ortodoxokra tekintsenek, hanem akár a keresztlevéllel rendelkező kazárokra, akik többen vannak mit a judaisták. A kikeresztelkedett kazárok alkotta politikusok hozzák a nemzetidegen zsidó társaikat védő törvényeket. Tekintsük Izraelt! Izrael létrehozói és lakói mind orosz ajkú kazárok. Izrael első vezetői, akik még Izraelen kívül születtek, mind a mai lengyel, ukrán, belorusz területéről származnak. Netanjahu apja lengyel, míg anyja litván szülők gyermeke. A héber nyelv pl egy litván kazártól származik. "Elmélete alapján, ha egy gyereket fel lehet nevelni úgy, hogy kizárólag héberül beszélnek vele, akkor egy egész nemzetnek is képesnek kell lennie arra, hogy megtanulja a nyelvet. Ez hatalmas terhet rótt az apára, hiszen folyton őrködnie kellett, hogy a fiú ne játsszon más gyerekekkel, és ne tanuljon el tőlük más nyelveket." zsido.com/hogyan-szuletett-meg-az-ujkori-heber-nyelv/ Tehát orosz ajkú kazárok irtják a muszlimokat, izraeli egyenruhában. Az amerikaiak pedig az orosz ajkú kazárokat pénzelik és fegyverezik fel. A Vatikán alá tartozó keresztény egyházak megtagadnak engem. A kereszténységet pedig üldözik. Annyi a különbség a világháború után keresztényüldözéshez képest, hogy harcmodort váltotta. Most nem fizikailag üldözik, hanem papjaik által, folyamatosan lejáratják. A végeredmény ugyanaz. A kazárokat könnyű felismerni, mert szüntelenül hazudnak és aljasságaikat másra hárítják, mint ahogy a magyaroknak ártó fajtársaikat, védelmükbe veszik, miközben esküdöznek hogy ők maguk magyarok. Azért nevezem őket következetesen kazárnak, mert igen trükkösen bújnak ki minden vádaskodás alól. Ha zsidónak nevezed, azt mondják nem zsidók, mert meg vannak keresztelve. Ha orosznak nevezed, akkor azt mondja hogy ukrán. A kazár nép viszont sok országban él és bármilyen vállalt vallása lehet, de többségük mára ateista.

Jézus Isten 2024.01.09. 08:17:15

jezusisten@gmail.hu
A com végződés nem jó, mert a címem nem a Google levelezőrendszeréhez tartozik.

Jézus Isten 2024.01.09. 08:38:31

Mondok példákat. A kazárok ostorozzák a keresztényeket, mert a vh alatt, hallgatott a pápa, miközben tudott a zsidók begyűjtéséről. A zsidók tudják hogy a pápa a testvérük, de hallgatnak róla. m.media-amazon.com/images/W/MEDIAX_792452-T2/images/I/51Sswo7j5KL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Akaratom szerint a kazároknak vannak csak őket érintő veleszületett rendellenességeik. Pl rövidlátás (akik mindig szemüvegben, vagy kontaktlencsét viselnek), homoszexuálisok, pedofilok (már tudod miért nem kerülnek bíróság elé az egyházi személyek), autisták, értelmi fogyatékkal élők, testi deformitással születettek, terméketlenek stb. Ez azért van, mert bizonyos mértékig sújtom őket azért amit eltűrök nekik. Most az következik, hogy izraelből haza kell menniük. Az èn akaratom hogy az ukrajnának nevezett területükön egymást gyilkolják. Elcsatolták országomból Kárpát-alját, de visszaadatom velük.
süti beállítások módosítása