HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

LE AZ INTEGRÁLT OKTATÁSSAL!

2016.11.07. 12:11 de Karatna

LE AZ INTEGRÁLT OKTATÁSSAL!
Az integrált oktatás átkozott csapás a magyar oktatás színvonalára, gyermekeink jövőjére, tehetségük kibontakoztatására.
AZ INTEGRÁLT OKTATÁST ADY ENDRE A magyar ugaron című versének utolsó versszaka írja le tökéletesen,
"Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett."

 

FELVILÁGOSÍTÁS!

 

Kedves Szülők!
Felhívom a figyelmüket arra, hogy minden gyermeket megillet a nyugodt oktatáshoz, tanuláshoz és szellemi fejlődéshez való jog. Egy gyermek, egy tanuló joga sem terjeszkedhet túl egy másik tanuló, de leginkább nem egy egész tanulóközösség jogán.
ELUTASÍTJUK A KÁRTÉKONY INTEGRÁLT OKTATÁST!
Miért utasítjuk el?
Ha egy korlátoltan belátóképes, alulszocializált, viselkedészavaros diákot helyeznek el az iskola valamelyik osztályában és ezáltal sérülnek a többi diák nyugodt oktatáshoz, tanuláshoz, szellemi fejlődéshez való jogai, akkor JOGSÉRTÉS TÖRTÉNIK! Ezt a súlyos JOGSÉRTÉST (alapjog sértést) nem írhatja felül semmiféle szegregáció elleni törekvés vagy integrációs program, vagy kísérlet.

M I É R T ?
Azért, mert gyermekeink nem lehetnek kísérleti alanyai és elszenvedői semmiféle olyan integrációnak, amely hátrányosan befolyásolja tanulmányaikat, tantervi követelmények kifogástalan időarányos teljesítését! Ezen hátrányok eltűrésére egyetlen magyar családot sem lehet kényszeríteni! Minden szülőnek joga van ahhoz, hogy gyermekeit biztonságba tudja. Gyermekét olyan diákközösség, tanulóközösség vegye körül, amely garantálja az egészséges másodlagos szocializációját és képességeik zavartalan kibontakozását.
A közoktatási törvényben 1993. évi LXXIX. törvény 10. §,
kimondja:
(3) A gyermeknek, tanulónak joga, hogy: b) nemzeti, illetőleg etnikai hovatartozásának megfelelő nevelésben és oktatásban részesüljön.

Az adott oktatási intézménynek saját maga által kiadott és nyilvánosságra hozott "HÁZIRENDJÉT" , az iskolai magatartásra vonatkozó előírásait, fegyelmi vonatkozásait és szankciórendszerét KÖTELEZŐ következetesen betartani és betartatni. Ezt a "HÁZIRENDET" minden szülőnek, aki gyermekét iskolába íratja, tudomásul kell vennie és gyermekét ezek szerint kell az iskola felé szocializálnia. Ha az oktatási intézmény képtelen biztosítani a gyermekek nyugodt tanuláshoz való jogát és ennek érdekében az igazgató részéről intézkedés nem történik, akkor a tankerületi igazgatóhoz, utána az "Oktatási Jogok Biztosának" hivatalához kell fordulni. A szülők kritikus esetekben egymással összefogva "pertársaságot is létrehozhatnak", annak érdekében, hogy biztosítsák gyermekeik tanuláshoz való alapvető jogát. Ezt a jogot, amit fentebb írtam, egyetlenegy korlátoltan belátóképes, viselkedészavaros tanulónak sincs joga megsérteni. Ehhez a jogsértéshez az iskola nem adhat intézményesített keretet. A társadalmi normakövetésre nevelés, normális esetben, —mint elsődleges szocializációs közeg—, a családban kellene, hogy kezdődjön. A gyermek személyiségének fejlődésére igen kártékonyon hat, amennyiben mesterségesen a "liberalizmus és a tolerancia" jelszavával felpuhított engedékeny és következmények nélküli iskolai "normarendszer" veszi körül.
MIÉRT kártékony, önáltató és szemfényvesztő az ilyen rendszer ?
Mert az élet későbbiekben nem erről fog szólni. Normális esetben az iskolai normarendszer a társadalmi és jogi normák előszobája. Az iskolának, mint másodlagos szocializációs közegnek ennek betartására kell, hogy nevelje, "kondicionálja" a diákokat. A "diszciplínák nélküli" iskola nem iskola.
Az oktatási intézmények "Házirendjét" és abban meghatározott viselkedési normákat be kell tartatni és be kell tartatni, valamint ehhez következetes szankcionáló rendszert kell mellérendelni. A következmények nélküli nevelés következmények nélküli torz embereket eredményez, ez pedig csupán egy lépés a társadalmi anómiáig! Ezt pedig egyetlen normális szülő sem köteles eltűrni
Ha ezen a területen a szülők nem érzékelnek lényegi áttörést, akkor összefogással ki kell követelni!

VÉDD GYERMEKED JÖVŐJÉT!
SZERVEZZ KÖZÖSSÉGET!
Utasítsad el az integrált oktatásnak nevezett gyermekeid jövője
elleni aljas merényletet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9111797131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása