HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Levél híg-magyar Esti Nórához!

2017.10.07. 20:08 de Karatna

Esti Nóra! Amit elvtársai csinálnak az nem más, mint az újlipótvárosi mesümed, de egyben mesüge liberális zsidóság magamutogató műbalhéja!
A következetlen és hisztérikus zsidó gondolkodás iskolapéldája. Lássunk egy példát!
Pozsonyi Péter, eredeti nevén Pressburger Péter, még korábbi legeredetibb nevén Jehuda ben Sholom, amikor kiutazik Izrael zsidó nemzetállamba „turistaként” és felszereli magát papírokkal és begyűjt minden okmányt, amellyel bizonyítani tudja, hogy megfelel a zsidó „Hazatérési törvényeknek”. Mindezt azért teszi, hogy megkapja az izraeli állampolgárságot.
Elmondhassa „ olé-ként” nemcsak azt, hogy olé a ligetben nagyszerű, hanem azt is, hogy oléként Izraelben is milyen nagyszerű!
Miután a zsidó származás jogán megkapta az izraeli állampolgárságot, visszautazik Magyarországra.
VISZONT!
Ha valamelyik magyarországi politikus itt Magyarországon rákérdez a származására, akkor hisztérikus ordítozásba tör ki és magára tűzi a Dávid-csillagot és kimegy a Kossuth térre tiltakozni, balhézni, magát röhejessé tenni. Eljátssza a „nagy halált” körülbelül akkora hitelességgel, mint a sunyi harmadosztályú csatár a vidéki labdarúgópályán.
Mindezt miért?
Azért, mert valaki a parlamentben rákérdezett arra a zsidóságára, izraeli állampolgári jogállására, kettős állampolgárságára, amelyet odébb néhány ezer kilométerrel egy másik állam területén még olyan nagy lelkesedéssel igazolt. Egy olyan állam területén, ahol kizárt dolog, hogy valaki úgy legyen a KNESSZET képviselője, hogy kettős állampolgár. Mert ez ott is nemzetbiztonsági kockázatnak minősül!
Kedves „Hígmagyar Nóra"
Ez az egész felfokozott Magén –David-os teátrális műbalhé alátámasztja azt, hogy a ZSIDÓSÁG önmaga ellen irányuló, de saját maga által generált önutáltatása, mélyről fakadó és ösztönvezérelt. Olyan megnyilvánulás, amelyre már a híres nagy próféta Jesájáhu is felfigyelt, amikor azt mondotta a ZSIDÓSÁG fele címzett, - az Örökkévaló Isten által sugallt- dorgálásban, hogy "Rombolóid és pusztítóid közületek valók". Tehát napirendre kell térnünk afelett a tény felett, hogy a ZSIDÓK ösztönükből fakadóan provokálnak és utáltatják meg magukat, hogy ezáltal az általuk ilyen módon gerjesztett állapotban folyamatosan és erre a szerepre fixálódva játszhassák el és élhessék át az "üldözöttek" szerepét. Ez már-már egy fiziológiás szükségletük. Olyan, amelyet csupán ezekkel a technikákkal lehet fenntartani.
Most jöhet válaszul az etnospecifikus penetráns zsidó arrogancia: a hülyézés, a barmozás, az antiszemitázás, a fasisztázás és a többi régi kopott ócska lemez!
Lehet mantrázni!
De ha ilyen rossz maguknak a helyzete, akkor inkább jobb lenne aliázmi!
Bár igaz, ott az ilyen műsorra nincsenek vevők!

Esti Nóra! Mi van ezekkel a listákkal?
Miért fél valaki felkerülni az ilyen listára?
(idézek)
"Egy demokratát arról lehet megismerni, hogy nem fél."
A másik, hogy egy öntudatos zsidó bizony vállalja zsidóságát és nem mimikrik mögött él, nem retteg, különösen 1948. május 14-óta, Izrael nemzetállam megalakulása óta.
Tehát mi ez a cirkusz?
Maguk megint eljátsszák a jaajjj Elohim Adonaj , mi lesz velünk, - az ágy alatt a bőrönd és a többi marhaságaikat - " Alkotmányosdit" "Új Szinházosdit" "Csurkásdit", most pedig, mint a riadt libák Márton napján gágogva futkosnak össze vissza. Mindezt a balhé a, a nemzetközi cirkusz, a feltűnéskeltés kévéért? KEDVES NÓRA! VAJON ÖN voltak-e olyan jó "magyar", mint amilyen jó zsidó, amikor KERTÉSZ ÁKOS azt mondta "a magyar nép genetikailag alattvaló", „röfög és zabálja a moslékot, ...stb"?
Vagy akkor, amikor dr. REGŐS PÉTER , a Magyar Zsidók Világszövetsége szóvivője a következőképpen verselt :
"Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágóiak.
Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába...."stb
Vagy amikor a zsidó származású író SPIRÓ György azt írta :
"jönnek a dúltkeblű mélymagyarok megint, fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból."
NOS!
Ön mint remek filoszemita és állítólagos öntudatos "hazafi" és országlakó mikor és hol tiltakozott ilyen nagy elszántsággal a magyarság ócsárlása és megalázása miatt?
Hol hibádzik az ön magyarsága, ha van egyáltalán?
Talán a gyökereknél, a XIX. századnál?
Vagy az úgy van, hogy a magyart lehet alázni, köpködni?
De ha valaki szóvá teszi a parlamentben a kettős állampolgári jogállás tarthatatlanságát a képviselő testületben, kiemelve az izraeli-magyar kettős állampolgárságot, akkor teátrálisan rohannak Dávid-csillagot magukra aggatni? Ezáltal megalázva azoknak az emlékét, akiknek ezt a vészkorszakban kényszerrel kellett viselniük?
Önök sem a zsidó múltra, sem a magyar jelenre nincsenek tekintettel.
Önök csupán a színházért csináltak színházat, közben ugyanolyan híg és konjunktúra zsidók (már amelyik), mint amilyen híg- és jöttmagyarok!
Igaza volt az öreg Löhwenstein bácsinak, aki azt mondta "Amilyen a goj olyan a zsidaja".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4712937615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása