HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A Bolsevizmus alantas stratégiája és a cigányság.

2010.10.25. 16:17 de Karatna

A bolsevikok harmadik, negyedik nemzedékének minden politikai stratégiája, visszamenőleg dédapjukig mindig alantas volt.
A bolsevizmus - eszmék által leplezett valóságos szándékvilága - a társadalmi fejlődésnek egy olyan torzszülöttje, amely önnemzéssel szaporodva generációról generációra él tovább.

A bolsevizmus parazita tulajdonságai folytán erős védekező rendszerrel bír. Gyorsan alkalmazkodik és átalakul.

Egy valóságos politikai alien.

A bolsevik ösztönök a "Nyolcadik utas a halál" című nagy sikerű filmben szereplő félelmetes szörny tulajdonságait hordozzák. A maguk érdekében mindent feloldanak, elpusztítanak és felhasználnak. Feloldják a nemzeteket, hol az internacionalizmus, hol pedig a globalizmus jelszavával. Megtévesztenek és kelepcébe csalnak. A másság tiszteletben tartására hivatkozva elemésztik az évszázadok alatt kialakult társadalmi értékrendet, etikát és esztétikát. Gúzsba kötik, bebábozzák áldozataikat, miközben azok tehetetlenül válnak e szörny túlélésének eszközévé.

Ennek a diabolikus képződménynek, ennek az ős gonosznak az egyetlen célja a hatalom megszerzése, a hatalom megtartása, és a totális ellenőrzés minden és mindenki felett.

A Hatalom megszerzéséhez a leghatékonyabb eszköz az alacsony tudati és erkölcsi szinten álló és ezért mindenre kapható csőcselék. Ebből a gyúrható masszából formázta meg az "Ős gonosz" a proletariátus osztályát. Majd elhitette velük, hogy ők a hatalom és a demokrácia letéteményesei. Azt a tömeget minősítette vezető társadalmi erővé és osztállyá, amelyet korábban saját maga hozott létre. Ezzel az "öntudatos"proletáriátusnak nevezett tömeggel számolta fel az évszázados társadalmi fejlődés során kialakult politikai és egyéb szervezeti struktúrákat, és tette mindezt úgy, hogy közben az ellenszegülőket és a korábbi formáció szereplőit véres masszává darálta. Elhitette az értéktelenről, hogy értékes, az értékesről, hogy értéktelen. A csőcselék nem vette észre, hogy ő csupán a hatalom által manipulált eszköz, tömeges méretű massza.

Napjainkra már elfogyott a proletáriátus. A csőcselék is hiánycikk. Hiszen az Ős gonosz az elmúlt száz év alatt valamennyit saját testébe építette miközben átalakult, alkalmazkodott és új álcát vett magára. Most megint kell egy új csőcselék. Megint kell egy alacsony erkölcsi és tudati szinten álló, mindenre kapható massza. Egy olyan tömeg, amellyel ismét meg lehet alázni, sakkban lehet tartani a magyar nemzet még megmaradt és egyre halványodó önbecsülését.

Az Ősgonosz ebben a küzdelemben, a hatalom megtartása érdekében mindenkit magához ölel. Mindenkit, aki magyarellenes, aki nemzetellenes. Mindenkit, aki végső rontás lehet az ezeréves államiságát élő és létszámában tragikusan fogyatkozó magyar nemzet felett.

Az Ős gonosz most a magyar nemzet ellen a cigányságot lázítja. Hamis öntudatra ébreszti azokat az önmagukat fenntartani képtelen tömegeket, azt a cigányságot, amely óriási szaporodási rátája és rövid generációs intervalluma ellenére, az elmúlt hetven vagy száz év alatt képtelen volt arra, hogy saját értelmiségét, saját iskolarendszerét, saját kulturális és szociális intézményrendszerét kialakítsa és saját anyagi erőforrásaiból azt finanszírozni tudja.

Az Ős gonosz most mindenkit csatasorba állít. Most mindenki szövetséges, aki magyarellenes, akár éljen határon belül vagy azon kívül. Az Ős gonosz most azt mondja, hogy "aki a magyar nemzet érdeke ellen vannak, azok mind velem vannak".

Az Ős gonosz a tolerancia és a másság teljes egyenjogú elfogadásának igényével azt üzeni nekünk, hogy a vérszívóknak is joguk van az élethez. Ha az életük fenntartásához vért kell szívniuk, akkor ezt az egyediséget, ezt a másságot a tolerancia elve alapján tudomásul kell vennünk és el kell tűrnünk, mi több, fel kell kínálkoznunk, hiszen ez a másság elfogadásának egyik alapfeltétele.

Ezúton üzenjük a bolsevizmus harmadik generációs ős gonoszainak, hogy előbb a saját vérükkel, a saját összelopott egyéni és pártvagyonukkal áldozzanak és adózzanak eszményeikért.

Először maguk hozzanak áldozatot.

Bolsevik apjuk, nagyapjuk, saját luxus életük, és érdemtelenül magas nyugdíjuk hány százalékát ajánlották fel a cigányság foglalkoztatásának elősegítésére?

Még több kérdésem is lesz, amelyeket majd más alkalommal fogok feltenni.

De addig is megpróbáltam rávilágítani az Ős gonosztól áthatott bolsevik gyökerű harmadik nemzedék és a cigányság kapcsolatára.
 

1 komment

Címkék: magyarság bolsevizmus karatnai dekaratna

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr662397732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katolnai 2010.10.26. 19:33:14

Kedves Karatna!
Második cikkedet szintén elolvasva igazán csak tiszteletemet tudom tolmácsolni nem csak a szép fogalmazásért, hanem a tartalmi igazság és korrektség miatt is.
Sok ilyen ember kéne ma kis hazánkba (mint Te), aki hasonlóan látná és értené azt a tragikus folyamatot, amit a züllött bolsevikok ránk zúdítottak, és mely fertőbe még ma is belekényszeríteni próbálják nemzetünket.
Minden mondatoddal, gondolatoddal egyetértve, gratulálok.
üdv katolnai
süti beállítások módosítása