HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

"Quod sibi non vis, alteri ne feceris". "Amit magadnak nem kívánsz, olyant másnak sose tégy......vagy ne akarj!"

2016.10.12. 09:54 de Karatna

2014. június 19., 14:15

"Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén." /MÓZES ÖTÖDIK KÖNYVE A TÖRVÉNY SUMMÁJA 7. fejezet, 6. mondata./

A zsidóság erős kohéziójának alapja: az etnocentrikus önbecsülés és etnikai-történelmi eredetközösségbeli önvédelem, a "fajvédelem".

"Ki szereti a zsidókat?"

- Egy izraeli összegyűjtötte a naiv, tájékozatlan vagy megélhetési filoszemitákat, a Jobbiknak is küldene a könyvéből.
További részletek: http://kuruc.info/r/6/129140?fb_action_ids=736385983074759&fb_action_types=og.comments&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582#ixzz34hFv5GOj A könyvben idézett, nem túl friss, 2002-es felmérés szerint 4562 egyetemi hallgató 21,2 százaléka jelentette ki, hogy szívesen házasodna zsidóval. Ha megfordítjuk ezt a számot, akkor azt kapjuk, hogy az egyetemisták majdnem 80 százaléka azt gondolja, hiába szeret bele valakibe, nem házasodna vele, ha zsidó.

MIT KELL EZZEL KAPCSOLATBAN TUDNI?
Hogyan is áll a szövegben?
"Ha megfordítjuk ezt a számot, akkor azt kapjuk, hogy az egyetemisták majdnem 80 százaléka azt gondolja, hiába szeret bele valakibe, nem házasodna vele, ha zsidó."
A MEGKÉRDEZETT EGYETEMISTÁK JÓL GONDOLJÁK!
MIÉRT?
Egy hithű tradicionális zsidó családban a legnagyobb tragédia, ha a zsidó család fiúgyermeke goj/nem zsidó lányt hoz a házhoz.
EZ EGY ZSIDÓ CSALÁD FIÚS ÉDESANYJA SZÁMÁRA VALÓSÁGOS LÁZÁLOM!

A zsidóság egész történelme során őrt állt saját etnikai tisztasága, vallási, valamint történelmi eredetközösségének megóvása felett.

A TÓRA, azaz MÓZES ÖT KÖNYVÉNEK: ----- http://hu.wikipedia.org/wiki/Tóra ---- ötödik könyvében, DVARIM-ban a "törvény summájában", a 7. fejezet 3.-4. mondata egyértelművé teszi a zsidó és nem zsidók közötti házasságok tilalmát: "Ne házasodjál velük idegen népekkel össze. Lányaidat ne add fiaikhoz és lányait ne vedd el fiaidnak."
PONTOSABBAN:
3. mondat : Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
4. mondat: Mert elpártoltatja a te fiadat én tőlem, és idegen isteneknek szolgálnak; és felgerjed az Úrnak haragja reátok, és hamar kipusztít titeket. "

A zsidó és nem zsidó között kötött házasság a zsidó törvény szerint nem bír összekötő erővel, és a vallás szempontjából nem tekinthető érvényesnek, akkor sem, ha száz rabbi áldotta meg.
A zsidóság egyik legnagyobb prófétája Jirmijahu http://mek.oszk.hu/04000/04093/html/szocikk/12301.htm, is intőn emeli fel szavát az ellen, hogy a zsidó nép külső népekkel házasságot ne kössön és ezáltal fokozatosan ne asszimilálódjon, hanem ehelyett az "együtt, de külön-külön" receptjét írja elő, mint az egyetlen lehetséges módot arra, hogy a zsidó nép és zsidó lét fennmaradjon.
Ezt a történelmi etnocentrikus világnézetet a zsidóság vallási törvényei nyomán szigorúan, évezredekig be is tartotta, ezért is tudott annyi archaikus, egykori nagy múltú népet a jelen időkig túlélni és annyi megpróbáltatáson felülemelkedni.

KÉREM HALLGASSA MEG EZT a rabbit a 21.50-től: https://www.youtube.com/watch?v=7PU_WrpMJ18
A rabbi elmondja, hogy nagyon fontos a származás, a gyökerek, vagyis az, hogy a házasulandó felek zsidók legyenek, mert a zsidóság fennmaradásának ez az egyik alapja.
-MAJD FELTESZI A KÉRDÉST!
Hol vannak az ősi egyiptomiak?
Hol vannak a rómaiak?
Hol vannak a spártaiak? Az egész "Mis-mássá" vált! Összekeveredtek, majd eltűntek.
De napjainkban vajon melyik ősi nép él még mindig?
Mi zsidók!
Csak egyedül mi zsidók! Egészen Ábrahámtól kezdődően egészen napjainkig, az idők végezetéig, örökké! (IDÉZET BEFEJEZVE)
ITT EGY RÉSZLETES OKTATÁSI ANYAG ARRÓL, HOGY KI A ZSIDÓ: https://soundcloud.com/dekaratna/zsid-ki-lehet

TEHÁT MIRŐL BESZÉLÜNK?
Egyáltalán a zsidóság milyen erkölcsi alapon ajánlgatja más etnikumok kárára a bevándorlás eltűrését, a multikulturalizmust, a szegregációmentességet, a toleranciát?

MÓZES ENDRE SZAVA VALÓBAN MEGSZÍVLELENDŐ!

A mai magyarországi zsidóság nonkonformista, destruktív, magyarellenes, arrogáns hányadának meg kell találnia azokat a kiemelkedő zsidó személyiségeket akiknek a történelmi életteljesítménye, emléke alkalmas arra, hogy hidat építsen az ellentáborok közé.

Azok a hősök, akik a magyarság iránti lojalitásukban példaképül szolgálhatnának a mai magyarországi, arrogáns transznacionális, liberális magyar-köpködő zsidóságnak! http://i.imgur.com/urUS7.jpg,
http://i.imgur.com/QIbjC.jpg, http://i.imgur.com/XTyVA.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr511798327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása