HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

MAGYAR NEMZETI TŐKE, avagy a 21. századi magyar nemzeti nagytőkések rétegének kialakulása miatti pánik!

2022.01.11. 17:11 de Karatna

 2022-01-11

MAGYAR NEMZETI TŐKE, avagy a 21. századi magyar nemzeti nagytőkések rétegének kialakulása miatti pánik!

Milyen összehordott, korcs, a magyar történelmi eredetközösségtől idegen emberi szennylé van ebben az országban, amely a magyar nemzeti nagytőkés réteg kialakulását irigységgel fogadja, de a moszkovita kommunista diktatúra parvenü kegyeltjeiből milliárdosokká vedlett góleszi kozmopoliták talpát nyaldossa?

Már Bajcsy-Zsilinszky Endre is megmondta, hogy a magyar nemzeti nagytőkés réteg megteremtése a szuverenitás és gazdasági függetlenség egyik attribútuma.

MIÉRT NINCS "tízes lista" a semmiből jött, kikupálódott proli és góleszi kozmopolita milliárdosokról? MIÉRT?

Akik vagyonuk egy részét a magyar nép lejáratására, idegen politikai és gazdasági tényezőkkel való kollaborálásra fordítják?

Hol vannak a Apró ivadékok, a Gyurcsány-félék és hasonszőrűek?

A 21. századi, nemzetidegen, kikupálódott balliberális úrhatnám prolik és ezek szellemi élcsapatának: az arrogáns góleszi kozmopolitáknak, gazdasági és közéleti karriertörténetének evolúciója az 1945 előtti, a szovjet katonai megszállással, majd ezt követő moszkovita judeo-bolsevik, "munkás-paraszt forradalmi kormányzással" vette kezdetét.

Pontosabban meghatározva: − ennek, az aktuálisan, balliberálisnak mondott ál-eltitnek −, a hatalma a valóságos magyar történelmi és polgári valamint agrár elit kifosztásából származik. A valóságos, hiteles 1945 előtti történelmi magyar elit megsemmisítésének, elűzésének idejére nyúlik vissza.

TEHÁT

Ennek a „balliberálisnak” mondott nemzetidegen belső ellenséges politikai formációnak gazdasági és kapcsolati tőkéje és gazdasági ereje, a történelmi Magyarország több évszázados tényleges elitjének kifosztásából , valamint a rendszerváltásnak nevezett gengszterváltás idején a történelmi magyar elittől elrabolt, kisajátított „ le államosított „ majd utána „nemzeti, össztársadalmi vagyonként számon tartott” nemzeti javak lenyúlásából, elsikkasztásából táplálkozik.

VAGYIS EZ AZ ALJAS NEMZETIDEGEN „balos csőcselék” első lépésben fosztogatott, kisajátított, államosított. Majd az államosított vagyont lenyúlta.

Ezeknek és utódjainak nem a közéletben, a gazdasági mozgástérben, hanem, Magyarországon kívül az örök száműzetésben lenne a helye.

Akkor lesz Magyarország végre szabad, ha ez a belső ellenséges réteg eltűnik a közéletből.

Szólj hozzá!

Címkék: Magyar nemzeti tőke

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6316810256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása