HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A magyarság védelmében, a testvéri közösség nevében!

2016.10.12. 14:25 de Karatna


A második világháború tragikus végkimenete is a zömében a német származású, a német birodalomhoz etnikai alapon kötődő elvtelen vezérkar és magyarellenes nemzetárulás bűne volt.
Ezek miatt stigmatizáltak "bűnösként" a magyar etnikumot.
A 2. Magyar Hadsereget 1942-ben NÉMET követelésre állították hadrendbe, létszáma - a munkaszolgálatosokon kívül - 205 ezer fő volt. A Jány Gusztáv vezérezredes: (Jány Gusztáv; Édesapja Hautzinger Sándor, német és lengyel származású, a császári és királyi 76. gyalogezred korábbi őrmestere, szatócs, majd gazdálkodó Lébényben.Fűszerüzletük, vendéglőjük volt. Édesanyja Jány Vilma.)
Tehát JÁNY parancsnoksága alatt álló hadsereget 1942. április 17. és június 27. között szállították ki a keleti frontra, a felvonulás teljes befejezésére augusztus végén került sor. A sereg feladata a Sztálingrádnál harcoló német csapatok szárnyának biztosítása, így a Don melletti védelem volt mintegy 200 kilométeres szakaszon. Az eredetileg sem túl jól felszerelt (különösen nehéztüzérség, páncéltörő tüzérség terén hiányos fegyverzetű) hadsereg már az 1942-es hídfőcsatákban komoly veszteségeket szenvedett, azonban az igazi katasztrófa 1943. január 12-én vette kezdetét. Ekkor a szovjet páncélosok az arcvonal északi részén, az urivi hídfőnél áttörtek a nyáron egyébként viszonylag jól védhető, de a - 42 fokos hidegben autóút keménységűre fagyott mocsaras területen.
"A szovjetek csak tesztelni akarták a magyar védelmet. Ám amikor azt tapasztalták, hogy úgy hatolnak előre, mint kés a vajban, megindult a mindent megsemmisítő gőzhenger" - MONDTA Holló tábornok, hadtörténész egy beszélgetésben .
Január 14-én a scucsjei hídfőnél is áttörtek a szovjetek és az arcvonal több részre szakadt. Az egymástól elszigetelődött magyar csapattestek minden igyekezetükkel ellenálltak, tartva magukat a német parancshoz, miszerint a Donnál az utolsó emberig ki kell tartani. Segítséget csak a német Cramer-csoport (egy jól felszerelt tartalék) bevetése jelentett volna, erre azonban csupán január 16-án került sor, amikorra összeroppant az arcvonal.Az orosz telet nem ismerő, rossz ruházatú, minden tekintetben sokszoros hátrányban lévő magyar katonák néhány napig is ki tudtak tartani" - jelentette ki a főigazgató.
Január 17-ére elveszett a 2. Magyar Hadsereg. Megkezdődött a rendezetlen visszavonulás, ám a hidegben katonák ezrei fagytak halálra. Összesen 125 ezer magyar vesztette életét, vagy esett fogságba a Donnál.
A náci Németország, vagyis a germán faj "oltárán"170 000 ember, KB. 1,5 millió magyar ember potenciális felmenője veszett oda ezzel együtt, elméletileg potenciális 1,5 millió nemzetünket gyarapítandó utód.
Ezzel a magyar etnikum számára mind a mai napig pótolhatatlan veszteséget okozva.

Tanulság!

Egyetlen magyar sem pusztulhat el idegen érdekek miatt!
A germánokat egyesítették, ismét nagy országuk van és egy 80 milliós népség!
A legújabb "kraut" generáció már szarik a magyarokra.

A szovjetek szétestek, nacionalista oroszokká váltak.

Nálunk meg az egykori moszkovita bolsevik söpredék fattyai és ivadékai kormányozzák és fosztogatják az országot és árusítják ki a transznacionális kozmopolita burzsoának és a nemzetközi fináncoligarchiának.
A szar itt maradt! (egyre több "minderwertig" söpredékkel és egyre kevesebb magyarral az országban,)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3411799105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása