HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A ROVÁS és Magyarországon élő diaszpóra zsidók berzenkedése.

2016.10.12. 11:33 de Karatna

2014. február 10., 11:32

Tisztelt Nemzeti oldal figyelem!

Ahogy a zsidóság visszaállította és kultúrájának középpontjába helyezte BEN JEHUDA ( http://en.wikipedia.org/wiki/Eliezer_Ben-Yehuda) kitartó szorgalma által a héber írást, mint saját etnikai történelmi szellemi kultúrájának részét, úgy a magyarságnak is joga van a saját etnikai szellemi kultúrájának írásbeliségét a ROVÁST visszaállítani.
ZSIDÓK!
Mit is mondott ELIZER BEN JEHUDA ?
(lásd: " A letter to the Edizor of Hashabar", in Arthur Herztbeg: The Zionist Idea (New York, 1969) 165 oldalon)

"A héber nyelv és írás csak akkor lehet eleven, ha felélesztjük a nemzetet és visszavezetjük hazájába. Végső soron egyedül ez hozhatja meg a tartós megváltást számunkra, zsidók számára: ha ez nem történik meg elveszünk örökre".
A héber irodalom, mondja ELIZER BEN JEHUDA, csak egy olyan társadalomban fejlődhet, amely beszél héberül és ismeri a héber írást, amelyben a többség olyan zsidókból áll, akik a héber nyelvet és írást használják mindennapi életükben.
EZEK TÜKRÉBEN, VAJON MIÉRT SAJNÁLJA EGY IDENTITÁSZAVAROS, NONKONFORMISTA MAGYARORSZÁGI ZSIDÓ NÉPESSÉGHÁNYAD A MAGYARSÁGTÓL A ROVÁST?

Mit lehet erre üzenni nekik?
Azt, hogy "Quod sibi non vis, alteri ne feceris". "Amit magadnak nem kívánsz, olyant másnak sose tégy,vagy ne akarj!"

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr911798731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása