HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Cionizmus és a magyarság!

2016.10.12. 15:28 de Karatna

A"nemzetiszocialista" elnevezés a ""der junge Arbeiter" azaz a " Fiatal Munkások Szocialista Cionista  Párttól" Hapoel Hazair cionista munkáspártjától származott, amely először hivatkozott a "volkssozialismus"-ra.

A tulajdonképpeni náci ideológiát pedig, még jóval Hitler előtt, a cionista Viktor Chaim Arlosoroff fogalmazta meg, a Zsidó Nemzetiszocialista Párt számára készített manifesztumában, amely a "zsidó nemzetiszocializmus" /Der Jüdische Volkssozialismus/ cím alatt 1919-ben  jelent meg Berlinben.

,

viktor-haim-arlosoroff-jewish-law-student-who-had-an-affair-with-magda-ddmrmc.jpg

Chaim Arlosoroff ezen művében gyakorlatilag leírta a teljes „hitleri ideológiát”, így többek között a bolsevista ellenségkép is bemutatásra került.

"A nemzeti eszme az egyetlen, amely lehetővé teszi a nemzetek közötti ligát. A kozmopolita szocializmus a bolsevizmus időleges sikere ellenére is kapitulálni kénytelen"

A jobboldal tömegbázisának --sajnos-- fogalma sincs a CIONIZMUS lényegéről.

A zsidósággal kapcsolatban a cionizmus, cionista szavakat szinte állandóan mellérendelve szitokszóként használják.

HELYTELENÜL!

Ez pedig végtelenül nagy ostobaság. Egy igazi vérbeli magyar nacionalista elfogadja és tiszteletben tartja egy másik etnikum nacionalizmusát. Még akkor is, ha az zsidó nacionalizmus! Két nacionalista tisztességesebb megállapodást tud egymással kötni, mint egy nacionalista és egy sunyi liberális. Mert liberálisokkal tisztességes megállapodást talán még senki nem kötött. A CIONIZMUS nem egyéb, mint zsidó nacionalizmus. Nem árulok el titkot azzal, hogy a 19. század végi és 20. század eleji magyar nacionalista mozgalmak bizony támogatták a magyarországi cionistákat, akik 1927-ra bontottak zászlót.
Miért támogatták?
Mert tisztában voltak azzal, hogy a magyartól teljesen eltérő, attól teljesen idegen és csupán felületesen asszimilálódó zsidó etno-szociokultúra egymás mellett élése nem tekinthető végleges és konfliktusmentes állapotnak.
Ez sem a befogadó magyarság, sem pedig a megtelepedő "galuti" zsidóság hosszútávú érdekeit nem szolgálhatja. A cionizmus középpontjában a zsidó nemzetállam megalapítása, megszervezése állt. Valamennyi társadalmi, gazdasági struktúrával rendelkező és azok egészséges egyensúlyával működő önellátó, más államoknak nem kiszolgáltatott zsidó nemzetállam megteremtése áll, ahol a paraszttól kezdve a munkásokon át, a fizikai és a szellemi, művészeti élet valamennyi szereplője zsidó. A cionista "forradalom" permanens forradalom a zsidó történelem hatalmas erői ellen. Azon erők ellen, --amelyek legalább részben magában a zsidó népben lakoznak--, amelyek a zsidóságot, mint korábbi önálló autonóm népet a kényszerű szétszóratás által, a "galutban", a diaszpórában, az idegen népek országában, idegen etnikumok közösségének peremén, vagy éppenséggel ezen idegen népekből, idegen etnikumokból élő, --azokból sikeresen megélő--, vagy azok által üldözött, vagy befogadott sajátos néppé formálták át. A zsidóság ezen kényszerű történelmi pályán olyan népek társadalmában foglalta el sajátos helyét, amely népnek, népeknek a történelme, az etno-szociokultúrája, etnogenezise, spirituális világa, törekvései és érdekei eltértek és idegenek voltak a zsidóság számára. De olyan világok és környezetek voltak, amelyekhez a túlélés érdekében bármi áron alkalmazkodni kellett, még ha felületesen, színlelten is. Ennek az alkalmazkodásnak, sikeres alkalmazkodásnak kellett lennie.
A CIONIZMUS arra törekszik, hogy a zsidó életben újra meghonosítsa a közösségi és társadalmi aspektus elsődlegességét az egyéni jóléttel és a burzsoá kényelmemmel szemben! Vagyis a zsidóság ne egy mimikrivel álcázott (kimondva vagy kimondatlanul) idegen etno-centrikus, többnyire értelmiségi kasztként éljen más népek között, hanem saját államban, ahol ugyanúgy vannak zsidó bányászok, zsidó fölművelők, zsidó szakmunkások, mint zsidó művészek és zsidó bankárok.
Aki mást állít a cionizmus lényegéről, legyen akár zsidó, vagy antiszemita, hazudik és torzítja az igazságot. Ha zsidó, akkor azért, mert vonakodik attól, hogy a saját zsidó nemzetállamában éljen. Ha antiszemita, akkor meg azért, mert fogalma sincs a cionizmus lényegéről.
Dávid Ben Gurion 1974-ben
"Az osztálytól a nemzetiségig" című gondolatmenetében kifejti (idézem)
"A cionizmus létrejötte önmagában is a HÉBER nép életének mélységes történelmi átalakulását kívánja elősegíteni. Ez az átalakulás nem korlátozódik a földrajzi aspektusra, a zsidó tömegek migrációjára a diaszpóra országaiból újjászülető hazájukba --társadalmi, gazdasági átalakulást is jelent: azt jelenti, hogy a gyökértelen, elszegényedett, terméketlen zsidó tömegeket, amelyek egy idegen gazdaság testén élősködnek, s mások támogatására kell hagyatkozniuk, a cionizmus termékeny és kreatív életbe vezeti át: letelepíti őket az új földön, beilleszti őket a mezőgazdaságba, az ipari termelésbe és a kézművességbe-- gazdaságilag önállóvá teszi őket."
Dávid Ben Gurion
azt is mondta, hogy " Minket az nem érdekel, hogy mit mondanak a gojok! Minket az érdekel, hogy mit mondanak a zsidók!"

M I K O R  lesz a magyarságára
olyan büszke és becsvágyó magyar politikai vezető, aki Dávid Ben Gurionhoz hasonlóan azt ordítja oda, hogy
"Minket az nem érdekel, hogy mit mondanak nyugaton és mit mondanak a zsidók! Minket az érdekel, hogy mit mondanak a magyarok!
HA LESZ ILYEN POLITIKUS, AKKOR Ő LESZ MAGYARORSZÁG JÖVŐBELI VEZETŐJE!




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4911799265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása