HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Aljas terv és Németország jövője!

2019.07.14. 12:52 de Karatna

Aljas terv és Németország jövője!

Karatnai Bodó Attila (2016)


Amikor kint éltem Németországban, egy patinás nemzetközi intézmény vezetőjeként, szabad és tág közéleti mozgásterem volt. Látva a német gazdaság folyamatos erősödését és egyre fokozódó európai dominanciáját, azon gondolkodtam, hogy az erős gazdaság nyomában kialakuló erősödő nemzeti, majd német etnikai öntudatot, ─amely természetszerű módon fog magának utat törni és történelmi szerepét visszaszerezni─, hogyan, milyen intellektuális módszerrel fogják aláásni. A hatvanas évek munkaerő igénye a német társadalomban, de különösen az ipari zónákban magába szippantott némi különféle idegen etnikai eredetközösségbeli tömeget. De ezek zömében Európaiak voltak és folyamatosan érkeztek. Körülményes procedúrák után nyerhettek letelepedési engedélyeket. Majd általában heg nélkül beleintegrálódtak a német társadalomba. valamint a 80 milliós, illetve európai mércével mérve 100 milliós németségbe 4-5 millió "idegen" hamar feloldódott.


MEGSZÜLETETT A NAGY TERV!


Rövid időn belül a humanizmus álcájával korábban Európában teljesen idegen, ismeretlen etnikai eredetközösségekhez tartozó egészen más, de lehetőleg kezdetleges, primitív kultúrájú tömegekkel elárasztani Németországot. A gazdaság működésének viszonylagos biztonsága és biztosítása mellett megtörni a "német egységet". A német emberek egységét, Egy olyan "germán őshonos nép egységét", amely számára az etnikai kisebbség létszámához mérten mindig elhanyagolható társadalmi probléma volt. LÁM! Sikerült a német családok hétköznapi életét megmételyezni. Társadalmi energiákat az egyik oldalon lekötni, míg a másikon, a társadalmi dezintegrációs folyamatok területén felszabadítani. A német társadalmon belüli igen magas ember-ember közötti bizalmi index mértékét fokozatosan csökkenteni. Kedves olvasó! Mindez, ami Önök előtt lejátszódik egy előre kitervelt és elméletileg modellezett ördögi terv része. Mint minden ilyennek, ennek is vannak gyenge előre nem prognosztizáló pontjai. Nem számoltak azzal, hogy Magyarország elindít egy olyan folyamatot, amely felboríthatja a terveket, felrázhatja Európa népeit és utat mutathat a német népnek. A német nép okszerűen rendezi jelenét, de jövőjének mindig áldozata lesz, mert ehhez tehetsége nincs. Mi magyarok előre mindig megérezzük a jelen idők  jövőt formáló kritikus pillanatait. Ez a magyar eszmélés fogja a német népet megmenteni a számukra és vesztükre megtervezett enyészettől.
Karatnai Bodó Attila (2016)

Szólj hozzá!

Címkék: migráció bodó de karatna Karatnai Bodó Attila Német jelen fehér és keresztény urópa egészséges nacionalizmus a társadalmi béke záloga ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2614946042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása