HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Fel kell számolni az antiszemitizmust!

2016.10.12. 15:32 de Karatna

KERESSÜK MEG EGYÜTT AZ OKOKAT HOGY MEGOLDJUK A PROBLÉMÁT!
MI TÖRTÉNT?
A 19. században emancipált zsidók judeo-bolsevikokká torzult hitehagyott, kommunista leszármazottai az egykoron felmenőiket emancipáló, "egyenjogúsító" liberális magyar nemesség utódjait osztályidegeneknek nyilvánították. Sok családot elűztek az országból. Akik maradtak azokat kitelepítették, vagyonukat elkobozták ! Ennek az emancipált, a befogadó magyarságot eláruló hálátlan zsidóságnak, egy jelentős része (tisztelet a kivételnek) fészkelte be magát az 1947 után felszámolt magyar történelmi elit és szétzúzott középosztály helyére. Egymás után magyarosították meg vezetékneveiket, vették fel történelmi és autochton magyar nemesi családok vezetékneveit, ősi magyar települések helységneveit egyéb magyar hangzású neveket. Közben megtiltották a többszörösen megalázott, jogfosztott egykori történelmi elitnek az évszázadokon át használt, magyar királyok és fejedelmek által adományozott nemesi előnevek viselését. Tették ezt azzal a szándékkal, hogy a vezetéknevek alapján ne lehessen megkülönböztetni őket az autochton magyarságtól vagy rég honosodott egyéb magyarországi nemzetiségektől. Sorra elterpeszkedett a közéleten, rátelepedett a sajtóra, a közvélemény formálásra, a kultúrára, a gazdaságra, stb. Röviden meghatározva; a Magyarországon megtelepedett zsidóság jelentős politikai tényezővé nőtte ki magát, miközben az általa elüldözött és húspéppé darát magyar történelmi középosztály helyén bebábozódott. Ebből a bábból, hol ilyen, hol olyan alakzatok, politikai formációk másznak elő. A formagazdagságtól függetlenül kulcsszerepüket, valamennyi politikai és gazdasági szegmensben a rendszerváltozás után is megőrizték.
Némi felületes asszimilációra ugyan sor került, de ma „fordított asszimilációs törekvések mutatkoznak. A judeobolsevik gyökérzetű liberálissá átvedlett szabadelvű magyarországi zsidóság kívánja stílusban és gondolatilag „asszimilálni“ a magyarságot!
"Ehhez pedig a rendszerváltozás után olyan parlamenti dobbantót ácsolhatott magának, amilyet még nem ácsolhatott soha."
T E H Á T,
Magyarországon valójában nem antiszemitizmusról van szó, hanem bolsevik diktatúrában a judeobolsevik "zsidóság" által érdemtelenül megszerzett, gazdasági, kulturális, közéleti és média, stb. monopólium görcsös és hisztérikus megvédelmezéséről. Ennek elvesztése miatti liberális-urbánus zsidó aggodalmakról. Ezen aggodalmak holokausztozással történő leplezéséről.

M E G O L D Á S
Ha a gazdaság és sajátos tartalma, a társadalmi forma stb. szükségszerűen bele van vésve a közösség etnikai pszichológiájába, és ha ezt, --mintegy evidenciaként kezeljük--, akkor a szellemi kultúra egészénél még jobban megjelenik az etnikai psziché. Ezek még jobban kötődnek a nemzeti pszichéhez!
A nemzet szempontjából a földrajzi terület, a vallás, a közös nyelv igen fontos, de ez még nem jeleni a nemzetet! Nem ez a magyar nemzet lényege. Egyetlen nemzetnek nem ez a lényege! Ezek csak attribútumai. Igaz, hogy ezek az attribútumok a nemzeti lét stabilitása szempontjából végtelenül értékesek.
VISZONT egy adott nemzet lényegét (ez a magyarra és a zsidóra egyaránt igaz) sajátos jellegének alfáját és ómegáját specifikus fizikai minősége, etnikai összetétele alkotja.
Egy adott etnikumnak és az adott etnikumhoz tartozó egyéneknek, zsidónak, magyarnak egyaránt, stb. kiemelt feladata, hogy valóban saját zsidó vagy magyar etno-szociokultúráját, saját zsidó vagy magyar népét és nemzetállamát gyarapítsa és ne a másikat, a másét, különösen akkor, ha erre nincs kölcsönös igény vagy ennek elutasítottsága mérhető.
Tehát ezt nem kell erőltetni!
Különösen akkor nem, ha mind a két etnikum, nemzet rendelkezik saját nemzetállami léttel. Tehát mindenkinek ott kell élnie, ahol nemzeti közössége, eredeti hazája van.

Ez a megoldás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4011799285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása