HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A CEU jelenség margójára.

2017.04.08. 17:47 de Karatna


Soros/Schwarcz György egykori budapesti, újlipótvárosi halachikus zsidóként szembe megy a tradicionális konzervatív, nacionalista, ha úgy tetszik cionista zsidó világlátással.
Kijelenthetem, hogy Soros György a zsidóság legnagyobb ellensége.Igaz Jirmijahu nagy próféta a zsidóságnak címzett dorgálásában arra figyelmezteti a zsidókat, hogy " rombolóid és pusztítóid közületek valók". Nos ilyen romboló Soros/Schwarcz György is!
Ha zsidók is olvassák ezeket a sorokat, akkor péntek lévén, nem sokkal a Shabbat HaGadol beköszönte előtt tekintsék ezt valamiféle heti szakasznak EZÚTON arra kérem zsidó honfitársaimat, hogy a Pesach-i nagytakarítás során pucolják ki lelkükből a destruktivitást és az anarcho-liberalizmus, libertariánizmus mocskát.Moloch elfajzott ivadékával Soros Györggyel ellentétben mit üzen ennek a transznacionális kozmopolita és multi-kultúralista CEU társulatnak, Zeev Jabotinsky kiemelkedő nacionalista zsidó társadalomtudós és pragmatikus társadalomszervező, író, az izraeli “Zeev
Jabotinsky Institute In Israel – névadója. ” A nacionalizmus mindenekfelett álló érték. Nincs a nemzetnél, a hazánál magasabb ,rendű érték, nincs olyan istenség e világegyetemben, amelynek kedvéért fel kellene áldoznunk e két legdrágább kincset”. Jaboninsky ehhez még azt is hozzáfűzi, hogy “a társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet
fogalmát”. Az “abszolút nemzet” ideáltípusát abban látta, ha a nemzet, azonos etnikai, történelmi eredetközösségből származó népességből áll és időtlen idők óta ugyanazon a földarabon él. Ott ahol kultúrája, államisága kialakult. Tehát őshonos és nem rendelkezik olyan más etnikumú kisebbséggel, amely gyengíti a nemzeti kohézióját, és idegen kulturális etnikai zárványként gyengíti az őshonos etnikai eredetközösség tradícióját, értékrendjét. Valamint a nemzet eredeti nemzeti nyelvét beszéli , eredeti írását használja és nem azt, amit egy másik etnikumtól átvett. Jabotinsky, mindezen kiváló gondolatokat azzal
koronázza meg, hogy kijelenti, hogy ” Egy nemzet lényegét azonban, sajátos jellegének alfáját és omegáját specifikus fizikai minősége, etnikai összetétele alkotja!”.
(Jabotinsky végrendelete Jeruzsálem -Tel Aviv, 1947. Ktavim,9 kötet,110. oldal) Ide, ebbe a gondolatmenetbe semmiféle idegen etnikai migráció nem fér bele!
Mit mondott JABOTINSKY?
" A TÁRSADALMI BÉKE ZÁLOGA, HA AZ ETNIKUM LEFEDI A NEMZET FOGALMÁT."
T E H Á T:
Minden olyan etnikum, amelynek eredettudata, történelemtudata, etno- szociokultúrája, —mint egykoron honosodott kisebbség— eltér a többségi államalapító etnikumétól, azzal semmiféle etnogenezisbeli közössége nem volt, az ilyen csak gyengíti a nemzeti kohéziót, csökkenti a társadalmon belüli bizalmi indexet. Különösen ez akkor válik kritikussá, ha a kisebbséget alkotó etnikumoknak egyébkén van saját nemzetállama. Lehet
egyéneket kiemelni példaként, de az itt előadott megállapítást a
történelem folyamatosan bizonyította és bizonyítja.
VAGYIS! Ha a cionista zsidó társadalomtudósok nyomán kimondjuk azt, hogy a "társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát", akkor ennek az ellenkezője is igaz!
Vagyis akkor a nemzeti békétlenség és egyet nem értés, valamint megosztottság "záloga", ha a nemzet különféle etnikai csoportokból és eredetközösségekből áll. Vagyis multikulturális, multi-etnikus és alacsony a társadalmon belüli —ember és ember közötti — bizalmi index. TEHÁT, ha a nemzet korábban olyan egységes eredetközösségből állt, ahol az etnikum lefedte a nemzet fogalmát, akkor azt különféle politikai manőverekkel, technikákkal fel kell bontani,és betelepítésekkel, bevándoroltatásokkal szétzülleszteni.
NOS EZEN MUNKÁLKODIK SOROS GYÖRGY!
http://i.imgur.com/2wtLPLP.jpg
Az ilyen módon keltett társadalmi káosz bizonyos érdekközösségeknek jövedelmező!
Ezt a romboló szándékot kell közös erővel és nagy elszántsággal gyökerestől kitépni.
Az okos egykori újlipótvárosi, Pozsonyi úti SOROS/Schwarcz György, rafinált módon, egyetemi oktatással, presztízst garantáló intézményei révén, és nagylelkűen finanszírozott ösztöndíjasai által hozza létre saját beteges küldetéstudatából eredő, a nyílt társadalmat hirdető, tradicionális nemzetállami lét és abban élő őshonos lakosság szétzüllesztésének tervét végrehajtó vazallusait és zsoldosait. CEU ügy olyan mint a törvényvallás, Dogmákra és nem tényekre épül. Remélem az ordítozók keresnek maguknak ehhez egy Soros- féle nyílt libertariánus társadalmat, mert a magyar nem ilyen. Nem ez a hagyománya. Ezen még a vén tőzsdecápa az egykori újlipótvárosi, Pozsonyi úti Schwarcz Gyuri bácsi sem fog változtatni!

Szólj hozzá!

Címkék: destrukció Soros György CEU Közép-Európai Egyetem de Karatna Central European University libertariánizmus nemzetállamiság tagadása

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9212410603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása