HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A FACEBOOK és SOROS.

2017.10.05. 09:45 de Karatna

CENZORI ÜZENET!

Eltávolítottunk valamit, amit közzétettél

Úgy tűnik, hogy olyasmit tettél közzé, ami sérti közösségi alapelveinket. Eltávolítjuk azokat a bejegyzéseket, amelyek faji, etnikai, nemzeti vagy vallási hovatartozás, szexuális irányultság, nem vagy fogyatékosság alapján támadnak embereket.

Attila János Paniti-Bodó

Válaszolja már meg nekem valaki, hogy SOROS /Schwarcz György miért "magyar származású"? Amikor halachikus zsidó lévén a zsidó etnikai és történelmi eredetközösség tagja. Tehát etnikuma ZSIDÓ és nem magyar! Ha egy üvegmedencében nem halakat, hanem hörcsögöt tartunk a hörcsög az üvegmedencében nem válik hallá. Hörcsög marad! Másik példa; ha egy gömbhal megriad és a védekező mimikrit magára öltve hatalmas gömböt formál magából, ettől még nem lesz gömb, csak a formája, a mértani alakja. Lényege az marad, ami! ,Hal! Olyan amilyen eredetileg származástanilag, rendszerteailag is. Jaaa! Mert magyarul beszél és "nyelvében él a nemzet". A seregély számtalan madár hangját képes pontosan megtanulni és visszaadni, de ettől még nem lesz belőle sem rigó sem pacsirta. A zsidó is sok nyelvet megtanulhat, de nem lesz belőle sem magyar sem német, sem más. Zsidó marad. Vagy ahogy Herzl Tivadar és Max Nordau mondta (akik Magyarországon születtek és érettségiztek) "Mi zsidók éljünk bárhol a világon, beszéljünk különféle nyelveken, de mi egy nép vagyunk, egy zsidó nemzet" Ezt azért idéztem, hogy elejét vegyem a papagáj módjára ismételgetett "kirekesztő" megjelölésnek és az "antiszemitázásnak". A zsidóság az EREC JISZRÁÉL-en kívüli létállapotot Galutként, ideiglenes, a történelmi sors általi kényszerállapotként tartja számon. Ez a kényszer 1948. május 14-én a régi-új demokratikus zsidó nemzetállam megszületésével megszűnt és okafogyottá vált Az izraeli zsidó demokratikus nemzetállam is ezt az állapotot a diaszpóra zsidóságra nézve ideiglenesnek tekinti. Úgy, hogy a zsidóság valóságos hazájának, otthonának (héberül fonetikusan beitanu) hivatalosan is Izrael államot nevezi meg. Az 1950. évi 5710. Visszatérésről szóló törvény és az 1952. évi 5712. Izraelbe való beutazásról szóló törvény ; ".E törvény a zsidó nép és hazája közötti köteléket fejezi ki. Az Izraelbe visszatérő zsidókra a törvény úgy tekint, mintha ők saját vagy felmenőik távollétét követően visszatérnének hazájukba Izralbe." Soros György, magyarosított zsidó sem vált Magyarországon magyarrá, mert nem is válhatott, mert zsidó nemzet része, még akkor is, ha vallását nem gyakorolja és anticionista!

 CENZORI UTÓSZÓ;

Kérjük, olvasd el a közösségi alapelveinket.

Tudjuk, hogy ezeket az alapelveket nem feltétlenül ismerted, ezért azt javasoljuk, tájékozódj részletesebben arról, hogyan reagálunk az ilyen jellegű támadásokra. Ha olyasmit látsz a Facebookon, amiről úgy gondolod, hogy sérti ezeket a szabályokat vagy valamelyik másik alapelvünket, jelentheted számunkra.

Köszönjük a megértésedet, és hogy segítesz abban, hogy a Facebook továbbra is biztonságos és barátságos hely maradhasson.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6112930151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása