HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A transznacionális liberálfasizmus médiakonrolja "fokozódik".

2016.10.11. 16:58 de Karatna

Előzmény; Facebook

Rendszerüzenet: Karatnai és Altorja Bodó Attilának
Eltávolítottunk valamit, amit közzétettél
Az alábbi bejegyzést eltávolítottuk, mert nem felel meg a Facebook közösségi alapelveinek:
ELMONDOM MI van A KOSSUTH TÉREN!
Ideiglenesen le van tiltva a számodra a bejegyzések közzététele
This temporary block will last 24 hours, and you won’t be able to post on Facebook until it’s finished.
Please keep in mind that people who repeatedly post things that aren’t allowed on Facebook may have their accounts permanently disabled.


EZ VOLT A LETILTÁS ALAPJA:


ELMONDOM MI van A KOSSUTH TÉREN!
Megélhetési, több generációs újlipótvárosi -- kényelmes életű, elkényeztetett, nyegle és arrogáns-- "kommunista" zsidó firkászok siránkozása. Olyan produkció, amelyre a sorvadt agyú egykori munkásőrök kommunista pártiroda főállású kivénhedt alkalmazottai, az egykori Rákosista-Kádárista külügy és belügy dolgozói, a valamikori TERIMPEX, TEXTÉRT, LIGNINPEX és egyéb "exek" konjunktúra kommunista zsidajai vettek részt.


OTT  BIZONY  BECSÜLETES  MAGYAR  EGY  SEM  VOLT!
Egyetlen egy sem, akinek a családját "osztályidegennek" "kitelepítendőnek" "burzsoának", " kuláknak" "1956-os magyarnak" nyilvánították a "munkás paraszt hatalom" idején, amikor még a WC-és néninek is kötelező volt a NÉPSZABADSÁG megrendelése!

Jobban tenné ez a maroknyi szekularizált internacionalista kommunistává, majd globalista, multikulturalista liberálissá züllött magyarellenes zsidó, ha magába nézne. Önkritikusan leszámolna a múltjával és lojális lenne a magyar nemzeti szellemhez. Megpróbálna jó zsidóvá válni bűnbánatot gyakorolna és készülne az engesztelő napra, a JOM KIPPURRA!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=760056950707662&

Szólj hozzá!

Címkék: kossuth tér Népszabadság Liberálfasizmus média kontrol judeobolsevik de Karatna Karatnai és altorjai Bodó Karatnai Bodó Attila arrogáns volt kommunista zsidó firkászok

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8411796089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása