HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Dokufilm a kuláklisták áldozatairól.

2016.10.12. 09:40 de Karatna

2014. június 28., 23:56

KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM!

A judeobolsevik zsidó kommunista a legnagyobb ellensége egy adott ország őshonos fölművelő parasztságának. Mert a gettókból és KEHILLÁKBÓL kirajzó:---KEHILLÁNAK nevezik az askenázi hitközségekben kialakult zsidó önkormányzatot
A kahal, jelentése: község, gyülekezet, amelyet a keresztény hatóságok is tudomásul vettek.
A kehilla feladata volt az adók beszedése, az istentisztelet, a tanítás és az igazságszolgáltatás zavartalan fenntartása, a gyülekezeti, istentiszteleti hely, a temető, a mikve ( a rituális fürdő) karbantartása. Az átutazók (hitsorsosok) számára létrehozott szállások és a betegek elhelyezésére, ápolására szolgáló helyiségek felügyelete, továbbá egy olyan közösségi ház felépítése, amely esküvők és más ünnepi összejövetelek színtere lehetett. Ezenkívül külön ház – tanház – épült a Talmud tanulmányozói számára, ahol a tudósok köré gyűltek a bocherek, a Talmudot tanulmányozó diákok. Így alakultak ki a zsidó tanuló közösségek.--

Tehát ezekből a viszonylag zárt etnocentrikus közösségekből kitörő és az oroszországi elbukott zsidó "felvilágosodás", az elvetélt hászkála által megkeseredett, de ugyanakkor beteges küldetés és kiválasztottsági tudattól átszellemült, hataloméhes judeo-bolsevikká torzult galuti zsidó annyira eltávolodott a természettől, a paraszti munkától, a saját föld, az ősök földjének megművelésétől, hogy utálattal és irigységgel nézte más etnikumok földművelőit, ahogy azok saját földjükön gazdálkodnak.

A judeobolsevik zsidó a parasztban azt az alkotó és teremtő munkát látta, amelyről évszázadok alatt leszokott. Ezért gyűlölte, megalázta, pusztította a föld népét, a föld művelőjét, a magyar parasztot.
NÉZZÜK MIT IS ÍRT a híres cionista zsidó társadalomtudós: Aharon David Gordon http://de.wikipedia.org/wiki/Aharon_David_Gordon a " LABOUR" a "Munka" című tanulmányának 51-52 oldalán ( New York 1973 Selected Essays) http://books.google.hu/books/about/Selected_essays.html?id=gI4aAAAAIAAJ&redir_esc=y
IDÉZEM:
"Egy olyan nép (mármint a zsidó), amely teljesen levált a természetről, amely kétezer éven át falak közé volt zárva, amely mindenféle életmódot megtanult, csak éppen a munkás életet nem, nem válhat egyszerre eleven, természetes, dolgozó néppé anélkül, hogy minden akaraterejét e célra irányítaná. Hiányzik a legalapvetőbb elem: hiányzik a munka ( nem a szükségből végzett munka, hanem az a munka, amely szervesen és természetesen hozzátartozik az emberhez) az a munka, amelynek révén egy nép belegyökerezik saját talajába és kultúrájába."

 

A magyar parasztot megtaposó, megalázó és kifosztó bolsevik zsidónak nem volt ilyen gyökere, de legfőképpen az emberi tisztesség hiányzott belőle.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2011798293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása