HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Az európai multi-etnicizálás erőltetése.

2019.07.13. 11:07 de Karatna

Az európai multi-etnicizálás erőltetése.

  1. február 23. 22:59


Kedves Honfitársaim!

Egyértelműen kiviláglik, hogy az európai multi-etnicizálás erőltetése, — amelynek Európában semmiféle hagyománya nincs—  mesterségesen generált folyamat.
Ennek az a célja, hogy a meglévő tradicionális európai társadalmakat, közösségeket szétbomlasszák. Az őshonos lakosságot "fellazítsák". Az ember-ember közötti bizalmi indexet nullára redukálják, a bizonytalanságot fokozzák, feszültségeket keltsen, és az őshonos lakosság tradicionális belső társadalmi kohézióját gyengítsék. Ezáltal a nemzeti irányítást egy nemzetek fölötti, transznacionális irányítással cseréljék fel.

EZ HOVA VEZET?

A jövőben ne jöhessenek létre nemzeti szellemű széles tömegmozgalmak. Olyan nemzeti szellemű tömegmozgalmak, amelyek közös történelmi tradíciókra épülnek, és amelyet az európai történelmi sorsközösség számtalan szála szövi földrajzi alapon nyugvó társadalmi politikai egységgé.
A cél, hogy a nemzeti tömegmozgalmak ne irányulhassanak valóságos kizsákmányolóik ellen. Ne legyenek nemzeti mozgalmak. Ne legyenek nemzetek.  A nemzetek helyett egy hatalmas etnikai kavalkád, egy önszerveződésre alkalmatlan, közös történelmi gyökerekkel nem rendelkező fogyasztáson nyugvó színes embertömeg legyen!

Azonos térségben megvalósuló  multikulturalizmus, multi-etnicítás az emberi társadalom pestise! ".. A terület, a vallás, a közös nyelv,  —mindez még nem a nemzet lényege, csak elválaszthatatlan része —,  igaz, hogy ezek az elválaszthatatlan részek végtelenül értékesek, és a nemzeti lét stabilitása még értékesebbé teszi őket. EGY NEMZET LÉNYEGÉT AZONBAN, SAJÁTOS JELLEGÉNEK ALFÁJÁT ÉS ÓMEGÁJÁT SPECIFIKUS FIZIKAI MINŐSÉGE, ETNIKAI ÖSSZETÉTELE ALKOTJA.
A NEMZET MAGA ETNIKAI/FAJI LÉNYEGÉBŐL FAKAD ÉS JELENIK MEG!..."
(Vladimir Yevgenyevich Zhabotinsky/Ze'ev Jabotinsky)

Ezt az aljas felbomlasztó folyamatot kell az egyén, a csoport, a társadalom, a nemzet szintjén megakasztani, majd visszaszorítani.
Ez a háború nélküli módszer a gyarmattartó rendszerek logikájára és gyakorlatára épül, amelynek lényege a különféle etnikumok és vallási felekezetek egymás ellen való kijátszása és irányított módon történő egymás általi elpusztítása.
Ezt határozottan el kell utasítanunk!
Mindazok, akik ebben az össznépi társadalmi ellenállásban nem vesznek részt, azok a tradicionális nemzeti értékek lebontását célzó transznacionális politikai tényezők hazai kollaboránsai.
Vagyis a magyarság belső ellensége. Illetve minden európai nemzet, autochton népcsoport ellenségei!

Karatnai Bodó Attila

migracio-4.jpgmigracio-10.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2014942862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása