HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

MIÉRT? A moszkvai csatánál már minden eldőlt. Abban az időben, egy nyersanyag-forrásokban szűkölködő szárazföldi hatalomnak semmi esélye nem volt tengeri hatalmak ellen háborút nyerni. A politikában pedig az erkölcs ismeretlen kategória. Erre pedig

2016.10.12. 12:43 de Karatna

2013. december 14., 23:07

Kedves Deutsch Tamás!

Van itt egy sarkalatos kérdés.


A Kuruc.infóval, az EGYIK LEGNÉPSZERŰBB MAGYARORSZÁGI WEB PORTÁLLAL a Magyarországra telepedett zsidó diaszpóra leszármazottainak van a legnagyobb gondja és baja.
De miért is?
Miért nem toleránsak a Magyarországon élő zsidók, ha már itt élnek és nem aliyáztak, nem telepedtek eddig vissza saját zsidó nemzetállamukba, Izraelbe? Hiszen a zsidóságnak, mint etnikai, vallási és történelmi sorsközösségnek, amelyik transznacionális politikai nemzetet alkot, saját hazájában Erec Jiszráélben is van ultranacionalista szélsőségesen etnosoviniszta nemzeti radikális pártja, amely a Jisra'el Beitenu (Izrael A Mi Házunk) nevet viseli és vezetője Avigdor Lieberman, az izraeli kormány tagja.
Tehát Erec Jiszráélben, a zsidó nemzetállamban, különféle pártok igen markáns nacionalista POLITIKÁT képviselnek.
KÉRDÉS!
Vajon csak a zsidóság kiváltsága lehet, hogy mindenkinél jobban és mindenek felett csak saját nemzetét szeresse és becsülje ?

Bizonyára nem!
A zseniális cionista politikus és államfő, a Ben Gurion, a Póalé Zion (Cionista Munkások) egykori vezére mondta, hogy "Minket nem érdekelnek, hogy mit mondanak a gojok a zsidókról, minket az érdekel, hogy a zsidók mit tesznek"
Vajon csak  a zsidóság kiváltsága lehet az etnosovinizmus, a nacionalizmus?
MIÉRT NE MONDHATNÁ EGY MAGYAR POLITIKUS IS AZT, HOGY " MINKET NEM ÉRDEKEL, HOGY MIT MONDANAK A MAGYAROKRÓL A ZSIDÓK, MINKET AZ ÉRDEKEL, AMIT A MAGYARSÁG TESZ."
Ha Erec Jiszroel zsidósága ősi jogot érez ahhoz, hogy államát nemzeti érdekeinek megfelelően rendezze be és politikai életét a nemzeti szellemnek rendelje alá, akkor ez a jog az ezeréves Kárpát-medencei magyarságot is megilleti!
A KÉRDÉST ÚGY KELL FELTENNI! Mi a különbség A MAGYARORSZÁGI "JOBBIK" és az IZRAELI "Mi házunk Izrael" pártok nemzeti politikájában, nacionalizmusában, retorikájában, üzeneteiben?
Gyakorlatilag semmi.
Mindkét párt a saját etnikumát tartja a legfontosabbnak.
Ezért a magyarországi diaszpóra zsidóságától becstelen dolog, hogy saját zsidó nemzetállamában ünnepli a nacionalista pártok meglétét, míg más országokban ezeket a pártokat és médiákat "lenácizza".
Ez végtelen aljas képmutatás.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2911798887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása