HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Miért nonkonformista, baloldali a magyarországi zsidó, aki a magyar nemzeti szellemet gyanakvással szemléli?

2016.10.12. 11:46 de Karatna

2014. február 10., 19:41

BIZONY EZT ORVOSOLNI KELL!

"A zsidóságnak a visszatérésre Izraelre vonatkozóan, Jeruzsálemre és az ígéret földjére vonatkozóan történelmi előjogai vannak", fogalmaz bölcsen Németh Sándor.
Sajnos a magyarországi diaszpóra zsidók ezzel a joggal, amely inkább kötelesség lenne, nem élnek, sőt visszaélnek. Noha Erec Jiszráél a zsidó létezésben központi és kozmikus jelentőséggel bír.
A zsidó nép a diaszpórában eltorzult, megromlott, mivel a zsidók nem saját nemzetállamukban, hanem a galutban/számkivetettségben élnek. Ebbe a torz létállapotba Magyarországon csökönyösen bebetonozták magukat.
Azáltal, hogy a magyarországi zsidóság nem a világegyetem teleologikus szerkezetében számára kijelölt helyén él, az egész környezetüket megterhelik, demoralizálják és nem utolsósorban végtelenül frusztráltak. Bizony frusztráltak, mert minden etnikum, így a magyarországi zsidó etnikai, vallási és történelmi sorsközösség is saját (!) gazdasági, politikai és szellemi környezetet próbál teremteni magának, amelyben minden részlet sajátos gondolkodásból ered, és ezért megfelel sajátos ízlésének is.
A magyarországi zsidó etnikai, vallási és történelmi sorsközösség ilyen környezetet csak olyan országban hozhat létre, ahol Ő AZ ÚR (!) Magyarország pedig bármennyire is törekszenek rá, nem ilyen hely! Ezért fokozatosan megpróbálnak környezetükből kiemelkedve, azon úrrá válni, és más etnikumok fölé kerekedni, így a magyarság fölé is.
Nem ez a Magyarországon élő zsidóság helyes útja!
Ez egy konfliktusoktól terhes és gyűlölettel kikövezett út.

A helyes utat ALIYÁNAK, visszatérésnek nevezik Izrael földjére.

A zsidóság nemzeti újjászületésére a Magyarországon maradt zsidóságra is szükség van! Minden egyes zsidóra szükség van!
Lucki Rebbe 1938-ban mondta „Minden zsidó, aki Erec-Jiszraelbe megy, és minden kalapács, amely munkába lendül ott, kezdete a megváltásnak…”
A zsidóknak, —a magyarországi zsidóknak is—, Izraelbe kell visszavágyódniuk és nem a "galutba", a kényszerű száműzetésbe, ahonnan többször is elűzték őket és jelen időkben sem népszerűek!
Abszurdum, hogy egy adott etnikum nem ősei hazájában, eredeti etno-szociokultúrájában, vallási és történelmi sorsközösségében akar élni, hanem ott, ahonnan egykoron vagy akár többször is kivetették. Micsoda perverzió, micsoda mazochizmus?
Az a zsidó, aki feladja a CIONBA való visszatérés hitét és szándékát, az a zsidó nemzeti identitását adja fel. Ha pedig ez így van, (sajnos ez Magyarországon nagyon jellemző)! Akkor ezek a zsidók ne állandóan sebtében összekapart zsidóságukból tákoljanak maguknak véd-pajzsot, hogy mögüle mindenkit, akivel véleményük, történelemszemléletük nem egyezik, "lenácizzanak", "leantiszemitázzanak", "lehorthyfasisztázzanak".

Ha nem tetszik a magyarországi többség által hatalomra segített politikai rendszer, ha nem érzik jól magukat a megújuló magyar nemzeti szellemben, a Hegeli "Volksgeistben", akkor aliyázzanak, vagy ha maradnak, akkor legyenek lojálisak a magyarsághoz és a magyarság által megválasztott kormányzatokhoz!

Az antiszemitizmus csak akkor számolható fel, illetve magától akkor számolódik fel, ha valamennyi zsidó egy államban, a saját zsidó nemzetállamában él! Ezt pedig Erec Jiszráélnek, izraeli zsidó nemzetállamnak hívják!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5211798749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása