HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

Nem létezik "magyar zsidó" !

2016.10.12. 14:40 de Karatna

Nem létezik  "magyar zsidó" !
CSAK MAGYARORSZÁGI ZSIDÓSÁG, vagy MAGYARORSZÁGON ÉLŐ ZSIDÓSÁG!
Pontosan azért, mert a zsidó nem tarthatja meg zsidóságát a többi zsidótól elkülönítve! HA A JUDAIZMUSBÓL kisarjadó kereszténységen belül a katolikus egyház kinyilvántartatta, hogy az egyházon kívül nincs üdvösség, akkor a judaizmus úgy is lefordítható, hogy nincsen zsidó a KEHILLÁN (gyülekezeten) kívül!
ILLETVE MÉGIS VAN! De ezt konjunktúra, divatzsidónak, kriptozsidónak, judeobolsevik mesümed -hitehagyott zsidóból liberális zsidóvá átvedlett karrier-zsidónak nevezzük. Ezekből pedig igen sok van Magyarországon! A zsidóságnak természetes életösztön által, egzisztenciális kényszerből az elmúlt századokban a diaszpórában, a galutban, idegen, felvett vezetéknevek alatt különféle identitások mimikriét kellett magára vegyen. Ez a Kárpát-medencében sem alakult másképp. A zsidóság arra kényszerült, (ezt AsherZvi Hirsch Ginsberg --Ahad Ha'am /1856. Augusztus 18. – 1927. Január 2./ pontosan megfogalmazta), hogy a befogadó nemzetet vezérlő politikai etnikum nemzeti köntöse alá bújjon. De ennek a kornak már vége! Hiszen a zsidóság, mint történelmi sorsközösség, már nem csupán, mint politikai judaizmus létezik, hanem ehhez már 1948. május 14 óta megteremtette a politikai állam kereteit is! KOOK rabbi szerint, aki Izrael zsidó nemzetállam első askenázi főrabbija volt a következőket mondotta; " a diaszpórában élő zsidó, ha esetleg betartja a Törvény összes parancsát és jó és jámbor zsidónak tudja magát, DE MIVEL NEM IZRAEL FÖLDJÉN ÉL ZSIDÓSÁGA SOHASEM LEHET MAKULÁTLAN. A száműzetés nemcsak azokat a parancsokat torzítja el, amelyek közvetlenül az országhoz kötődnek, de Izrael földjén kívül eső zsidó életet is (ezt napi szinten érzékeljük, B.K.A.) A diaszpóra a teljes zsidó élet hiányát jelenti és e BAJT CSAK IZRAEL ORSZÁGA ORVOSOLHATJA! " Fejezi be értékes eszmefuttatását a főrabbi, üzenetül hagyva mindazon magyarországi zsidóknak, akik bőröndjüket az ágy alá készítették, szüntelenül antiszemitáznak, náciznak, fasisztáznak, Horthiznak, nyilasoznak, Orbánoznak, Jobbikoznak, magyargárdáznak, holokausztoznak és jajveszékelnek, de csak-csak nem akarnak elindulni a levantei partok felé!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr411799147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása