HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

UKRAJNA FEGYVEREK NÉLKÜLI ÖNVÉDELMI HÁBORÚJA.

2016.10.12. 12:47 de Karatna

2013. december 14., 19:57

Kedves Magyar Honfitársaim, megismétlem az EU imperialistáink Ukrajna felé címzett feltételeit!
----------------------------------------------------------------------------
Putyin : "Folytatódnak a világ stratégiai egyensúlyának felborítására tett kísérletek."
----------------------------------------------------------------------------

Olyan dokumentum került nyilvánosságra, amelyet állítólag Ukrajnának a társulási szerződéssel együtt kellett volna aláírni . Ebben a dokumentumban szerepelnek az EU által Ukrajna felé támasztott követelmények, illetve előírások. Olyan durva és drasztikus "parancsok" vannak benne, mint például az ukrán krumpli export 10 százalékra történő csökkentése, ugyanilyen mértékben csökkentenie kell a cukor kereskedelmét is. Ukrajnának teljesen meg kell szüntetnie a hús, vaj, tojás, és más számos mezőgazdasági termék termelési kapacitását, így ezekből behozatalra szorulna.
Előirányozza Ukrajna számára, hogy azonnal meg kell kezdenie a vasútvonalak kompatibilissé tételét az európai vasúthoz, vagyis a szélesebb nyomtávút ki kell cserélni az európai keskenyebb nyomtávúra, ezzel együtt azonnal privatizálnia kell a vasutat, és az átépítésre európai tendert kiírni. Előirányozta a hozzá tartozó 6000 vasúti kocsi és vonat európai beszerzését. Kötelezővé tette a gyárak logisztikájához a teljes úthálózat átalakíttatását európai cégekkel. Előírja, hogy Ukrajna azonnal megszüntet mindennemű vámot az európai ruházati termékekre - és végül a leglényegesebb tétel, miszerint Ukrajnának valamennyi energiahordozó fogyasztói árát európai szintre kell emelnie, különösképpen a gáz és a villany, majd a benzin árát. Ezt a dokumentumot, amely összesen 900 oldalas, és pontokba foglalva rögzíti Ukrajna szuverenitásának felszámolását, és kiszolgálását a nyugati érdekeknek, az ország kiárusítását, és iparának, mezőgazdaságának tönkretételét, Alexander Gorokhov ukrán politikus hozta nyilvánosságra, aki mindvégig ott volt az Európai Unióval folytatott tárgyalásokon.

( Még annyit, hogy 8 millió orosz, már szervezkedik., ha kell elszakadnak Ukrajnától. )"

Na kérem!
Ez az "európai" expanzív imperializmus igazi arca. Amely a gallo-frank-germán gazdasági centrum felvirágoztatásáról, a többi ország perifériára cseléd sorba kényszerítéséről szól.
Vlagyimir Bukovszkij gondolatai párhuzamba állítják az egykori Szovjet és a mostani EU birodalmat. https://www.youtube.com/watch?v=09AeuA-4Y40
Az európai és amerikai multinacionális vállalatok kinézték maguknak Ukrajnát. Óriási piac, korrumpálható vezetés, és kiváló csernozjom talaj. Ez a csernozjom talaj jó jönne a GMO imperialistáinak. Ukrajna mezőgazdaságán keresztül, amely a társulás után ezen vállalatok gyarmatterületévé válna, rátehetnék a kezüket az egész térség gabonatermesztésére.
A hátsó szándékokat igazolja, hogy Catherine Ashton személyesen jelent meg az ukrajnai tüntetésen (2006-ban nem voltak Magyarországon. A parvenü Heller Ágnes meg Konrád György szállította nekik a híreket) valamint az, hogy John Kerry is exponálja magát. (Ők is hallgattak 2006-ban)
Tehát Ashton személyes villámlátogatása azt jelzi, hogy az EU militáns keleti piacszerzési hadjáratának sikere a "Drang nach Osten" nagyon fontos nyugat gátlástalan fináncoligarcháinak.
Bízunk benne, hogy a szláv összefogás kisöpri ezeket a törekvéseket Ukrajnából és majd innen is kitakarodnak!

Vagyis a transzatlanti és az Európai Unió gátlástalan fináncoligarchái nagyon sok pénzt látnak Ukrajnában. Az imperializmus étvágya pedig végtelen.

Ukrajna nem lehet és nem is lesz az EU tagja, mert ezzel felborul a térség geopolitikai egyensúlya.
IGAZ VANNAK, AKIK EZT AKARJÁK!
Mi magyarok ne akarjuk! Vitalij Klicskonak, ennek a kiváló sportolónak a tisztességét és naivitását használják ki a nyugati imperialisták, akiknek a jelszava megint "Drang Nach Osten!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1511798895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása