HTML

Karatnai Bodó Attila blogja

Nagyon sok félreértés és félremagyarázás van a magyarság dolgában! Jól körülhatárolható magyarellenes körök igen veszélyes vizekre tévedtek, már odáig eljutottak, hogy a magyarságot, a magyarság létét, mint "etnoszt" megkérdőjelezzék. Azt mondják és ezzel kapcsolatosan különösen a liberális sajtóorgánumokban egyre több publikáció jelenik meg, hogy "magyar az, aki magyar állampolgár. Magyar az, aki - a liberális identitás választás szabadságával élve - elhatározza, hogy etnikailag magyar." A FENÉT !

Friss topikok

Linkblog

A magyarországi cigányság miért vált egy erkölcstelen politikai játszma eszközévé?

2010.10.27. 15:30 de Karatna

 


 

Cigány aktivisták folyton arra hivatkoznak, hogy a cigányság halmozottan hátrányos társadalmi helyzete és az óriási méreteket öltő és egyre erőszakosabbá váló cigány bűnözés között  szignifikáns korreláció áll fenn.

Az aktivisták a "cigánybűnözést" , mint etnospecifikus bűncselekményformát eleve tagadják

 

 

 

Vagyis közérthetőbben, minél nagyobb nyomorúságban él a cigányság, annál inkább vetemedik a bűnözésre.  Mint mondják, vagy inkább sejtetik, ez a bűnözés már nem is bűnözés, hanem megélhetési kényszerbűnözés.

Ebben az összefüggésben a főállású, politikailag és anyagilag manipulálható megélhetési és cigány „érdekvédők“ és szövetségeseik felmentést adnak az egyénnek, és a bűnöző életmódot folytató cigányságnak, és az egész problematikát a többségi magyar társadalom felelősségi körébe utalják.

Vagyis, ha egy cigány beköltözik a magántulajdonodba, ellopja a személyes tárgyaidat, vagy erőszakot tesz rajtad vagy ismerőseiden, akkor is te vagy a hibás, neked legyen bűntudatod, mert ha másképpen értékeled a helyzeted, akkor rasszista vagy. Hála a közel négyezer éves sumér Ur Nammu és Urukagina óta alkalmazott, és mind a mai napig fennálló jogalkotási filozófiának, amely szerint: „a törvény a nép kollektív érzését hivatott védeni, ezért a bűntett nem más, mint a kollektív érzések megsértése az egyedek és a csoportok részéről”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A büntető jogalkalmazásban, ezután sem adhatnak felmentést sem a megélhetési bűnözésnek, sem pedig a szociálisan hátrányos helyzetükre hivatkozó normasértő társadalmi csoportoknak vagy etnikumoknak. A cigánysággal kapcsolatos politikai aspirációk és konspirációk, már-már odáig jutottak, - hiszen legalább 600.000 szavazatról van szó -, hogy ezen a területen az anómia állapota alakult ki. Emile Durkheim szociológus anómia elmélete szerint a deviancia oka a társadalmi normák meggyengülése, az elidegenedés (anómia elmélet). Vagyis a magyar társadalom ezen a területen egy olyan szakaszba lépett, amelyben fokozatosan elveszíti ellenőrző szerepét a cigányság felett, ami által, mind a cigányságon belül, mind pedig a cigányságot körülvevő többségi társadalomban a dezintegráció, a rendetlenség, a káosz válik jellemzővé. Ez a káoszhangulat váltja ki a magyar társadalom igényesebb csoportjaiban azt az egészséges válaszreakciót, amely a rend és jogbiztonság helyreállítása érdekében életre hívja saját szervezeti és önvédelmi egységeit.

A kádári diktatúra és a rendszerváltás politikai és anyagi haszonélvezői saját politikai köreiknek megfelelve ezt a helyzetet használják ki. A média orgánumokat teljesen ellenőrzésük alatt tartva a magyar társadalom önvédelmi jogát, természetes és egészséges társadalmi reakcióit a legaljasabb módón torzítva tárják a hazai és nemzetközi nyilvánosság elé. Felcserélik az okot az okozattal. A magyar sajtó egykori New York palotás, Siklósi Norbert féle fészekalja és társulata és ezek rokonsága és leszármazottai számára minden jó, minden támogatott, amely az értéket és igazságot követő és követelő nemzeti oldal számára felháborító, káros és elutasítandó. A magyarországi cigányság a közelgő tényleges nómenklatúra váltás küszöbén a „minél rosszabb annál jobb “ erkölcstelen politikai játszma eszközévé vált.

 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélet cigányság anomália karatnai karatna dekaratna anomia

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarsagunk.blog.hu/api/trackback/id/tr482403007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása